Szeptember közepére várható a gazdaság növekedését támogató, két évre szóló új terv – közölte Orbán Viktor miniszterelnök pénteken, a Kossuth Rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában.

A miniszterelnök elmondta: csütörtök délután gazdaságpolitikai megbeszélést tartott az összes érintett miniszterrel és szakértővel, ahol megrendelést adott le a teljes magyar gazdaságpolitikai szakértői gárdának.

Azt kérte, hogy az összes, az elmúlt hetekben miniszteriális és szakmai műhelyben készült javaslatot "fésüljék egybe, és szeptember közepére legyen logikus, sok-sok tucatnyi intézkedést is tartalmazó növekedési tervünk".

Hozzátette: számításai szerint szeptember közepére "minden szükséges politikai és kormányzati döntéshozatali fórumon átmegy" az a két évre szóló terv, amely szerint a 2020-as év negyedik negyedévét, 2021-et és 2022-t irányítja majd a kormány.

Forrás: MTI

Címlapkép: MTI/Koszticsák Szilárd

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Matolcsynak és Vargának egyet kell érteni. A piac köben a háttérben röhög. A birkáinak meg nem tűnik fel, hogy a pásztoruk folyton csak egy jövőbeni időre igér. Nekik elég ha bégethetnek.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nyírfa
@kereső: 13.22

Beindult a fantáziám, elképzeltem, hogy a kolostori menzán Orbán kívánságára viaszosvászonnal terítik le az asztalt, hogy nyugodtan le tudja enni. :)))
És büszkén megállapíthatja, miközben kezébe veszi az alumíniumkanalat, hogy lám, milyen puritán ő is. :))

Kérek vígjátékot forgatni a kormányról!
kereső
@Nyírfa: Jogos. Hiszen már nem a luxuxbaloldal kormányoz, a limuzin szocialisták eltúntek a balfenéken. Magyarországnak egy puritán, plebejus kormánya van, amely az emberek érdekeit tartja messze menően szem előtt. (csak fellidéztem szijjártó pétert, aki 2006 -ban ezzel kampányolt a Balaton sekély vizében feltúrt gatyaszárral.),és megvédi!!! az emberek javait.
Nyírfa
@kereső: Most próbáljon feltúrt gatyaszárral álldogálni az Adria vízében a kormány-yacht mellett. :)))
ómió
@csak úgy...: A bégetést meghagyom tetves bolsiságodéknak! Per pillanat a hazudozáson kívül egyebet se tudtok!
ómió
@legott: Te leginkább az értelemtől vagy független! Pont, mint az efftársaid!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.