Szeptember közepére várható a gazdaság növekedését támogató, két évre szóló új terv – közölte Orbán Viktor miniszterelnök pénteken, a Kossuth Rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában.

A miniszterelnök elmondta: csütörtök délután gazdaságpolitikai megbeszélést tartott az összes érintett miniszterrel és szakértővel, ahol megrendelést adott le a teljes magyar gazdaságpolitikai szakértői gárdának.

Azt kérte, hogy az összes, az elmúlt hetekben miniszteriális és szakmai műhelyben készült javaslatot "fésüljék egybe, és szeptember közepére legyen logikus, sok-sok tucatnyi intézkedést is tartalmazó növekedési tervünk".

Hozzátette: számításai szerint szeptember közepére "minden szükséges politikai és kormányzati döntéshozatali fórumon átmegy" az a két évre szóló terv, amely szerint a 2020-as év negyedik negyedévét, 2021-et és 2022-t irányítja majd a kormány.

Forrás: MTI

Címlapkép: MTI/Koszticsák Szilárd

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Matolcsynak és Vargának egyet kell érteni. A piac köben a háttérben röhög. A birkáinak meg nem tűnik fel, hogy a pásztoruk folyton csak egy jövőbeni időre igér. Nekik elég ha bégethetnek.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
justhpeter
Matolcsynak és Vargának egyet kell érteni. A piac köben a háttérben röhög. A birkáinak meg nem tűnik fel, hogy a pásztoruk folyton csak egy jövőbeni időre igér. Nekik elég ha bégethetnek.
legott
Nyaljatok be csontig, mert ha nem nyaltok be csontig nem kaptok több pénzt.
ómió
Pedig, ahogy anno Böszme efftárs, a "lovak közé is dobhatná a gyeplőt"!
Kookas
@ómió: nem a lovak közé csak a birkák közzé!
ómió
@Kookas: De hisz akkor az efftársaid közé dobná!
Gyütt Mönt
Már bontakozik a V-alakú visszapattanás. Aki nem látja, az hazaáruló.
lampa laz
Jön a néphülyítő, birkaetető kampány a választásokra. Ez a dagadt barom nem beszél meg senkivel semmit, kizárólag habonnyal, amit aztán az agyatlan hős gombnyomói meg is fognak neki szavazni. Hogy aztán az kinek lesz jó -nyilván csak nekik- vagy nem jó, arra magasról szarik.
kereső
Mi lesz a már elfogadott 2021-es költségvetéssel? A 2020-as kuka, a 2021-es kuka. Ez meg már ismét álmodik,pedig állitólag ébren van.Ja, honnan szednek elő gazdasáági szakembereket, szakértőket, aki hajlandó a kormánynak dolgozni? De meg minek is? Hallgat valakire orbán? Nem,Akkor meg minek. Van plajbász, meg kockás papir ( bemutatták a 2021-es tervezésnél) meg van orbán. És a haza fényre derül.
tudode
Ennek a gazdaságpolitikai egyvelegnek a megértéséhez nem ártott volna a 30 év alatt magáévá tenni egy icike, picike államháztartási ismeretet, a divatból kiment, felszentelt jogÁSZ papírja mellé, kevesebb időt pazarolva a hadicseleire!
.
Tanulj tinó, ökör lesz belőled!
legott
@ómió: Te hülye állat, te vagy efftérsa valakinek.

Én szabad és független vagyok... szabadon és függetlenül utálom azokat, akik eftársai egymásnak.
Gazella
Mié' van gazdaság??? Hun van gazdaság?? Tetvedék
legott
Isten azért írtja ki megint a világot, mert az emberek gecik... Túl sok a geci a világon.
legott
Most nem víz által, hanem tűz által - mert szénné égni biztos jobb, mint megfulladni.
Ahogy szénné égnek a nők a gyerek meg az öregek...
Nyírfa
@kereső: Ahogy mondod: plajbász, kockás papír és a mindenhez is értő Orbán. Ez Magyarország legújabb gazdasági mechanizmusa.
Viszont hiányzik egy lényeges elem, sőt, kettő: a viaszosvászon a konyhaasztalon, ahol készül a nagy mű, és a petróleumlámpa a régi szép időkből.

És akkor most bele gondolok, hogy ez egy uniós ország.
kereső
@Nyírfa: Má ' megbocsáss, de hogy nézne ki a királyi palota szobájában a viaszosvászon teritő. Bár szerintem orbán szivesen látná.
Nyírfa
@kereső: Az újgazdagokra nem jellemző, hogy ízlésük lenne, stílusok, jól neveltségük, netán műveltségük. Az ő foglalkozásuk, névjegyük, életfilozófiájuk a gazdagság, kizárólagosan anyagi értelemben, mindenáron, az eszköz nem számít. Üdvözlésül vagy a karlendítést használják vagy a Heló, Röfi népi megszólítást.
Már megszállták az egyetemeket, a Tudományos Akadémiát, a Várat, de egyvalami nem fog teljesülni, az sem a nép ellenállása, hanem a globális felmelegedés miatt: nem lesz királyavató a Duna jegén.
De Székesfehérváron még lehet.
csak úgy....
@Nyírfa: ez már a kádári újgazdagokra sem volt jellemzö ! tapasztnyaltam,-persze minek mentem oda...
Nyírfa
@kereső: 13.22

Beindult a fantáziám, elképzeltem, hogy a kolostori menzán Orbán kívánságára viaszosvászonnal terítik le az asztalt, hogy nyugodtan le tudja enni. :)))
És büszkén megállapíthatja, miközben kezébe veszi az alumíniumkanalat, hogy lám, milyen puritán ő is. :))

Kérek vígjátékot forgatni a kormányról!
kereső
@Nyírfa: Jogos. Hiszen már nem a luxuxbaloldal kormányoz, a limuzin szocialisták eltúntek a balfenéken. Magyarországnak egy puritán, plebejus kormánya van, amely az emberek érdekeit tartja messze menően szem előtt. (csak fellidéztem szijjártó pétert, aki 2006 -ban ezzel kampányolt a Balaton sekély vizében feltúrt gatyaszárral.),és megvédi!!! az emberek javait.
Nyírfa
@kereső: Most próbáljon feltúrt gatyaszárral álldogálni az Adria vízében a kormány-yacht mellett. :)))
ómió
@csak úgy...: A bégetést meghagyom tetves bolsiságodéknak! Per pillanat a hazudozáson kívül egyebet se tudtok!
ómió
@legott: Te leginkább az értelemtől vagy független! Pont, mint az efftársaid!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.