A folyosókon viszont már igen, mert ott különböző osztályba járó diákok is találkozhatnak.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

61 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Világos! Óra alatt nem támad az a fránya vírus, csak a szünetekben.
Ezek hülyének néznek mindenkit...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
legott
Mert a tanárok megdögölhetnek. hazavihetik a vírust és megfertőzhetik a családjukat.
Az orvosok is megdögölhetnek, hazavihetik a vírust és megölhetik, kiírhatják az egész családjukatOrbán Majd mély fájdalommal gondol rájuk, és a kötelességről fog kiselőadást tartani.
Orbán senkit nem hagy az út szélén, jön fekete Mercedes kisbuszával és mindenkit belelő az árokba...
Oops elírtam, belelök az árokba.

Kik azok a gecik, akik képesek erre az elvetemült mocskos állatra szavazni?
Orbánnak a diliházban lenne a helye, nem egy ország élén!
legott
Azok is állatok, akik hatalomra emelték és hatalomban tartanak egy népirtót - valamiféle beteges személyes sérelem miatt.
Mert itt nem szeretetről vagy gyűlöletről van szó, hanem személyes sérelemről - beteges bosszúról!
emerencia
@Pálinkás Pál: 16:32 Rossz példa. Köztudott, hogy a SOTE vizsgálatban egy személy min. 500 főt képviselt.
Pálinkás Pál
@emerencia: nemnem én a Merkely féle vizsgálatról beszélek
emerencia
@Pálinkás Pál: Sajna Magyarországon még mindig kevés a teszt, emiatt az adatok sem érik el azt a pontosságot ami legalább a szövetségeseinknél létezik. Sokszor kamuznak a nagyokosok ezzel-azzal a adattal tehát nincs mit tenni, úgy kell tekintenünk embertársainkat és magunkat mintha mindnyájan koronavírus kibocsájtók lennénk. (Kivétel az egy háztartásban élők.) Rohadék egy helyzet belátom de amíg nem lesz megbízható oltás, vagy el nem tűnik magától a koronadög, ez van. Így még lehet esély arra, hogy ne járjunk úgy mint amit az amerikai magyar doki mesélt élőben az atv-ben a Sváby műsorban ma este az ottani helyzetről. Kb. olyan mértékű volt feléjük a fertőzöttség mint nálunk ezért sokan nem vették komolyan a veszélyt és egyszer csak hirtelen berobbant! Most éppen kórházi kapacitásaik vége felé tartanak Arizónában. Nézd meg, nagyon ajánlom. Tapasztalatból mondja, hogy nemcsak az öregekre, hanem a fiatalokra is veszélyes a ragály. Mindenesetre számomra még így szenvedősen is kevesebb macera a maszkot hordani napi 10-12 órát a fullasztó párás melegben, távolságot tartani a magánéletben mivel a munkámban nem tudok és gyakran kezet mosni/fertőtleníteni mint fájdalmakkal kínlódni, esetleg a ki tudja milyen minőségű un.lélegeztetőgépre kötve feküdni egy itteni kórházban ínségtáppénzen, majd utána már nem felépülni teljesen vagy meghalni. Vajon miért nem tanulunk mások rossz sorsából???
legott
Csak egy hónapra álljon le az ország - tényleg nem bírsz ki egy hónapot, hogy örökre megszabaduljunk Orbántól és végre örökre börtönbe kerüljön a bűnei miatt?
Egy kurva hónapot nem bírsz ki!?
Mi van veled?
Lefogyhatnál.
Méregteleníthetnél.
Elkezdhetnél jógázni, meditálni, nyelvet tanulni, vagy csak futni.
Egy hónap és összeomlik Orbán bolsevista tempójú náci rendszere!
2030-ig akar maradni a paraszt, addigra végképp tönkreteszi Magyarországot - a hazádat, a gyereked jövőjét, a szüleidet meg halálra ítéli.

Egy hónap és az egész világ csak ránk figyel, a hősiességünkre, az áldozathozatalunkra, a lázadásunkra - mint '56-ban!
Hős lehetsz, mint '56-ban. Történelmet írhatsz! Amiről eddig csak tanultál, most megteheted! csak egy hónap (meg egy kicsit tovább :)
De most komolyan - nem akarsz valami nagyot tenni? olyan ritkán adatik meg az életben, hogy nagyot tegyél, és most itt van a lehetőség...
Én nem vagyok kommunista, se m semmilen párt tagja, csak szabadon és szépen szeretnék élni anélkül, hogy politikusok a hálószobámba legyenek és még a magánéletembe is beleszóljanak.

A politikusoknak egy demokráciában nem uralkodni, hanem szolgálni kell a nemzetet, a népet - hogy mindenkinek jó legyen.
A diktátor mindenkit elnyomva csak magának akar jót !!!
Ne hagyd!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.