A folyosókon viszont már igen, mert ott különböző osztályba járó diákok is találkozhatnak.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

61 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Világos! Óra alatt nem támad az a fránya vírus, csak a szünetekben.
Ezek hülyének néznek mindenkit...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pálinkás Pál
No látjátok vírus fanok.,..."A folyosókon viszont már igen, mert ott különböző osztályba járó diákok is találkozhatnak."
tehát járványrettegő emberkék...ez egy olyan vírus ,ami szelektál...az egy osztályba járókat nem támadja...csak ha keverednek más osztályokkal a folyósón!!!...Nem sántít ez nektek valahol??? meg persze meccsen sem támad,csak a buszon meg a boltban...meg persze a koncerteken sem...amit mellesleg el is hiszek,mert valahogy nem a koncert,meccslátogatókból kerülnek ki a kórházi ápoltak Covid ügyben...dobjon már felém valamelyik maszkhívő egy választ,ha találkozott valaki olyannal az utcán,boltban...aki legalább ismer valakit aki beteg lett!!! egy dologra jó ez a maszk mizéria...megint lehet ellentétet gerjeszteni az emberek között!!! olyan biztonságos Hazánk...biztos a zsaruknak sem lesz jobb dolga,mint vizslatni a buszmegállókat!!!
csak úgy....
@Pálinkás Pál: te csak addig bagatelizálod a dolgot,míg el nem visz az ördög...
Pálinkás Pál
@csak úgy...: cáfold meg amit írtam...mi nem igaz belőle?
simmering73
Intelligens egy vírus. A tantermekbe, az egy osztályba tartozókhoz nem megy be, de a folyosókon, na ott aprítja majd a nebulókat. És van olyan hülye maszk- és vírustagadó, aki ezt beszopja.
Béla333
Világos! Óra alatt nem támad az a fránya vírus, csak a szünetekben.
Ezek hülyének néznek mindenkit...
csak úgy....
@Pálinkás Pál: és te mivel tudod cáfolni,azt amit én írtam? jobb fosni mint bészarni
Nessy
@simmering73: Látod, a meccsen sem a nézőket, hanem a játékosokat támadja! Legalább is őket tesztelik!
Pálinkás Pál
@simmering73:a te szellemi színvonalad rendben van? már ne haragudj...mutass egy írásomat,ahol tagadom a korona vírust..? a 60-as évek óta ismert...és köztünk van...csak eddig nem hisztiztetek miatta! és már mondtam,leszarom azt is ha szkafanderban jártok,csak a többi embert hagyjátok békén ja...szövegértés?
simmering73
@Pálinkás Pál: Tényleg buta vagy. Gondolom a fészbukról szedted ezt a hülyeséget. A koronavírusokat (Coronaviridae) az 1960-as években fedezték fel. Számos fajtája van, mutálódnak erre arra, azaz mindig ujabb és újabb koronavírus üti fel a fejét. Így lett a SARS, majd a MERS és most mutálódás útján a Covid. Azt nem értem, hogy mit nem lehet ezen érteni. Buták vagytok mint a segg.
www.webbeteg.hu/cikkek/fertozo_betegseg/24538/koronavirus
Pálinkás Pál
@simmering73: a buta te vagy mert a Covid sem áldozatok számában ,sem a megfertőződésben meg sem közelíti a sima flut...ráadásul ez egy specifikus vírus az emberek 80%-ra veszélytelen...ez az,amit meg ti nem tudtok felfogni
simmering73
@Pálinkás Pál: Továbbra is sötét vagy. A fő problémátok az volt, hogy már 1960 óta itt van ez a tetves vírus, mit rinyálunk. Nem ez a vírus van itt 1960 óta, ez ugye világos. Ne gyere az influenza vírusos hülyeségeddel, mert még nincs vége a járványnak. Lehet mire vége lesz lesz 100 millió halott. Honnan tudod? Az influenza vírus 300-600 ezer halottat hagy maga után a világon (éppen ma hallottam a tévében), mikor vége van. Ez a Covid eddig 800 ezret, de még nincs vége. Nem értem, mit nem értesz ezen.
Pálinkás Pál
@emerencia: www.youtube.com/watch?v=ya75bukkW1k
te meg ezt nézd meg...elmondja...nem zombikkal marháskodik
Pálinkás Pál
@simmering73: ne haragudj..elmebeteg vagy..egyébként a flu évente kb 1-1,5 milliót ha enyhe...utánajárhatsz...és valahogy kikerülted hogy ez specifikus...igaz? és hogy ki halt meg covidban,azt sosem fogjuk megtudni..neked is ideteszem...www.youtube.com/watch?v=ya75bukkW1k benne van a válasz hogy USA-ban hogy készül a statisztika..és főleg miért
emerencia
@Pálinkás Pál: Már láttam régebben de nem győzött meg.
Pálinkás Pál
@emerencia: azt mi a hiba benne? csak tényeket közöl,adatokat...nem olyan mi lesz ha...ismerős...36000 ágy felszabadítása a semmiért...aki nem hülye,az jól tudta hogy nem lesz ilyen...
emerencia
@Pálinkás Pál: Nem passzol össze a való élettel nagyon sok minden amit elmond az idős doki, ergo nem hiteles számomra. Nincs kedvem részletezni.

Sokkal hasznosabb, hitelesen, érthetően elmagyarázott tudás van az általam megadott videóban pedig az Ázsiában élő Zsolt véletlenül rosszul mondott egy számot, melyet a kommentszekcióban javított.
Rockxy
A politikusoknak szükségük van most a vírushiszti fenntartására, mert meg akarnak minket menteni!
Értcsük? :)
És aki hitelesebben tud hazudni, az lesz a tömegek kedvence.
Másfél méter, ötszáz fő, álarc, kesztyű, és egyéb...
De arról nem beszélnek, hogy a teszt(?) szerint pozitív fertőzöttek a halálos vírus ellenére semmilyen tünetet nem mutatnak, köszönik jól vannak.
Senkit nem akarok meggyőzni, akinek a tej fekete és vinnyog az árnyékban, pedig csak egy lépés a napsugár...
legott
Elegem volt Magyarországból a sok büdös magyar parasztból meg cigányból - a magyar egy cigány népség !!!

Elegem volt belőletek !!!
legott
Sorsközösség veletek?

SOHA !!!

A kurva anyátok!
legott
Csak azért nem öllek meg, mert nem érsz annyit - te senki semmi hulladék geci
legott
Csak azért nem öllek meg, mert nem érsz annyit!
Pálinkás Pál
@Rockxy: Teljesen felesleges bármit mondani ...sajna a vírushisztisek képtelenek felfogni,hogy legtöbbjüket semmi veszély nem fenyegeti...nagyon jól mondtad,az ismert fertőzöttek zöménél semmiféle tünet nem tapasztalható...mindenesetre zseniális húzás a politikusoktól ez a játszma...meghülyítik a birka tömeget..így az értelmesebbje se mer nagyon tiltakozni.-..eléggé nevetséges bármilyen járványhelyzetet érzelmi alapon kezelni...és a politikusok most épp erre játszanak,sikerrel...
emerencia
@Pálinkás Pál: Ezt is láttam már. Továbbra is az a véleményem, hogy hiteltelen emberek osztják az észt.
Pl.Ő: www.youtube.com/watch?v=KgzQvutYg_k&feature=share&fbclid=IwAR19Lo4pmuGk7ujVwyg8lCNFcdYolu9g54QBsBRXhDZuVuZ-T0JQtvb-ctY
Pálinkás Pál
@emerencia: mert mennyivel hitelesebb emberek a politikailag,pénzzel megvett "járványügyi szakértők" ??? a gyógyszergyáraknak ez lesz az évszázad üzlete...és van pénzük megvenni a politikát...érdekes módon,egyik vírushívő "szakértő" sem mert leülni nyilvános vitára sehol a világon...,szerinted miért???én elmondom neked...mert az álláspontjuk tarthatatlan,és egy hozzáértő két pillanat alatt földbe döngöli!!! és az hogy nézne ki??? olyanok mint orbán, amióta fletó a földbe döngölte,nem ül le senkivel nyilvános élő vitára..ha 80 év felett vagy,megértem hogy aggódsz, akkor is ha valami krónikus bajod miatt csak vegetálsz...de ha ezek közül egyik sem áll fenn...akkor nincs mitől félned...és ez bizonyított az áldozatok összetétele alapján...idén több ember halt meg a világon közúti balesetben...most akkor holnaptól korlátozzuk a közlekedést??? vagy ötször ennyi ember az alkohol miatt...nem hallottam hogy be akarnák tiltani a gyártását...
"6 523
A ma éhenhaltak száma "
mindez reggel fél nyolckor...www.worldometers.info/hu/
Rockxy
@Pálinkás Pál: Szerintem is hagyjuk őket belehalni! :D
Málna
@Pálinkás Pál: Halálosan unalmas már, hogy hónapok óta játszod itt a virológust.
Málna
@Béla333: De, óra alatt is támadhat, csak úgy könnyebben lokalizálható.
Nem néznek senkit hülyének, csak kicsit nehéz a felfogásotok.
Pálinkás Pál
@Málna: Nektek meg dedós...azt hogy veszed észre a fertőzést...mert a fiatalok,gyermekek 99%-án nem látszik semmi!!vagy szerinted ez a kormány mindennap tesztet csinál az összes tanulón???na ne röhögtess...ez a vírushiszti pont megfelel a fidesz szavazóbázis intelligencia szintjének!!! kérdésem változatlan...valamelyik maszkhívő virológus miért nem ül le nyilt vitára ,olyannal aki szerint ez baromság?? elárulom neked...mert akkor csak makogni tudna a szakmai érvek előtt...és nem tudná fújni a baromságokat!!!
Málna
@Pálinkás Pál: Úgy veszik észre a fertőzést, hogy a diák előbb-utóbb továbbadja azt idősebb családtagjainak, akiken már jelentkeznek a tünetek. A lényeg, hogy senki ne érinkezzen szorosan a szükségesnél több emberrel. Miért kellene napi szinten tesztet csináltatni? Nem értem ezt a felvetésedet.
Azt sem értem, miért kellene egy szakembernek leülni egy laikussal vitázni.
És mondhatsz akármit, én speciel a virológus véleményét fogadom el, nem az önjelölt szakemberét.
Pálinkás Pál
@Málna: Látom a szövegértés sem megy...,hol írtam hogy laikussal üljön le??? üljön le egy virológussal...rengeteg komoly tudós,virológus van aki baromságnak,hisztinek tartja ezt az egészet!!!
www.youtube.com/watch?v=ya75bukkW1k
elég hiteles neked??? Dr. Pócs Alfréd, a Magyar Orvosi Kamara Heves megyei elnöke,
Pálinkás Pál
@Málna: nem tudom...de ha nem,akkor nagyobb szégyen hogy nem mernek leülni vitázni. nem ismerős? mint a vezéred,
Málna
@Pálinkás Pál: Nem, nem az. Ez nem merészség kérdése, egy szakember nem fog vitázni egy nem szakemberrel. Miért is tenné?
Pálinkás Pál
@Málna: de hogy ne maradjak adósod www.bitcoinbazis.hu/svedorszag-vezeto-jarvanykutatoja-a-szajmaszk-viselete-nagyon-veszelyes/ ő az...mellesleg itthon cilike virológus? mert hogy ő vezeti a "védekezést"
Málna
@Pálinkás Pál: Na, egy szakember, és ő is bizonytalan...Nem, Cilike sem virológus, de országos tisztifőorvosként ez az ő dolga.
Pálinkás Pál
@Málna: azt miért is bizonytalan??? a svédek szabadon 10 millió lakosra 5000 halott...Belgium...vécére is maszkban 10 millió lakós...10 000 halott...sokat ért a maszk,meg a korlátozások..mielőtt a magyar példát felhoznád,mindketten tudjuk milyen nálunk a statisztika...
emerencia
@Pálinkás Pál: A Pénzen megvett "járványügyi szakértőktől" és egyes levitézlett potentátoktól ugyanúgy borsózik a hátam mint az elvakult vírusszkeptikusoktól. Kádár idején megtanultunk a sorok között olvasni, most jól jön ez a képesség, segít a tisztánlátásban. Szomorú, hogy Magyarországon megbízhatatlanok a statisztikák, hiteltelenek a regnáló politikusok, bizonytalan minden. Éppen ezért kell úgy viselkednünk, hogy feltételezzük: bárki lehet vírushordozó. Sajnos nekem félnem kell a betegségtől ezért nem tehetek mást csak azt, hogy a lehetőségeimhez képest megpróbálok az észszerűség határain belül vigyázni magamra és embertársaimra.
Pálinkás Pál
@emerencia: ezzel nincs is semmi baj...ez a normális hozzáállás, nem pedig az hogy szivatjuk azokat is ,akiknek semmi baja nem lesz ettől a dologtól!!! március óta mondtam...a veszélyeztetett csoportot kell fokozottan védeni, nem bedönteni a gazdaságot ,kiüríteni a kórházakat a semmiért!!! nevetséges a "járványdúlta" Olaszországban nem voltak egyszerre kórházban ez ügyben 36 000-en...pedig 60 milliós ország!! és valahogy mindig csak a fertőzöttek számát közlik,véletlen sem a valóban betegekét...no vajon miért???
emerencia
@Pálinkás Pál: Deklaráltan veszélyes csoportba tartozom, erre már csak rátesz a munkám. Egy nagyobb közösségben saját jogon ebből a csoportból én vagyok az egyetlen aki ezt a munkát végzi úgy, hogy nincs más választási lehetősége. Rengeteg 60+-os ember van így!!! Nem menekülhetek mások közelségéből akkor sem, ha szeretnék mert tisztában vagyok a veszélyekkel. Magamat és a többi embert is védem saját költségen, már amennyire futja. (Pajzs + ffp 2-es (N95) maszk fertőtlenítve, többször használva.) Szerintem a fiatal, életerős kollégák is megérdemelnének legalább egy működő szellőzővel ellátott öltözőt és hatékonyabb felvilágosítást de nincs rá esély. Sok vírusszkeptikust idegesítek a megjelenésemmel mert valahol bennük is van frász. Ma már legalább az köztudott, hogy egy fertőzés esetén, ha kisebb eséllyel is de bárki kerülhet komoly bajba. Van erre éppen elég, főleg külföldi példa. Ebből okulva meg lehetne előzni a nagyon-nagy szenvedéseket és elhalálozásokat a társadalom bármely rétege körében. Mindenkinek erőt kell venni magán és betartani az ajánlásokat!!! Mindannyiunknak vigyáznia kellene egymásra, akármit is mondanak a botcsinálta "szakértő" politikusok és mindenféle hangadók. Tudom, egyszerűbb és kényelmesebb lenne lesz@rni az egészet és élni úgy, ahogy 2019-ben de ez azzal járna, hogy túl sokan kapnák meg csúnya tünetekkel a betegséget azok közül is akiknek az a fixa ideájuk, hogy nem lehet semmi bajuk. Ebből sokkal nagyobb gazdasági kár keletkezne mint abból, hogy némi közköltséget és egyéni akaraterőt beáldozva a MINDENKI védené magát és embertársait.
Pálinkás Pál
@emerencia: érvelésed több helyen sántít...1...semmi nem bizonyítja hogy egy aktív korú,egészséges embernek bármi baja lenne a covidtól...max ugyanannyi mint a sima flutól..,mindannyian voltunk már influenzások szerintem a világban nem tudnál 100 olyan esetet mutatni,ahol egészsége fiatal ember belehalt volna a koronába!!! az ffp2 maszk fizikailag nem véd a vírusoktól, ennek is utánanézhetsz,nincs akkora szűrőhatása!!! aztán...az adatok alapján van egy veszélyeztetett réteg...talán akkor rájuk kéne fokozottan vigyázni...mert abba ugye megegyezhetünk hogy a textilmaszkok lopikulát sem érnek..főleg úgy hogy az öklöm beférne bárkinél a maszk meg az arcbőr között...idén többen haltak meg közúti balesetben a világon mint ebben a "félelmetes világjárványban"..
7 559
A ma éhenhaltak száma ...reggel nyolckor... www.worldometers.info/hu/
és akkor komolyan azt gondoljátok hogy a korona a legnagyobb probléma???
Gazella
Hiába az ellentétek nagyon szeretik egymást :D
emerencia
@Pálinkás Pál: Ha én viselem megvédelek.
Ha te viseled engem védsz.
Ha mindketten viseljük,
akkor egymást védjük.
Pálinkás Pál
@emerencia: ez nem igaz...nézz utána...és nem hiszem hogy a SOTE vizsgálat alapján is igazolt 12000 emberből 3 pozitív teszt bármiféle "védelmet" igényelne!!!
legott
@Pálinkás Pál: érts már meg, nem tudod, hogy merre mutálódik a vírus, hogy milyen végzetesen halálos formát ölt, szó szerin megtizedelve az emberiséget.
Szeretnéd megtizedelni az emberiséget, mert túl sokan vagyunk.
Te választod ki minden tizedikből azt az egyet?
Úgy érzed...
Nem akarom azt érezni, amit te érzel!

Tudod mia különbség az emberi pusztítókkal és isten pusztítása között?
Az emberi pusztítók által megöltek halva is maradnak.
De bár isten elpusztít, megkönyörül rajtad és fel is támaszt, és oda rak egy szebb új világ kapujába - ha élsz a lehetőséggel, élve maradsz, ha egy rohadék vagy, megdöglesz örökre, végkép.

Sóval, én Istenre bízom magam, és ellenállok a rohadék embereknek!
Nem biztos, hogy meg tudnak ölni, de végül biztos, hogy rábasznak a rohadék gazemberek!

Mert valójában Isten a badass !!!
Ő az Intéző!
Pálinkás Pál
@legott: naaaaaaaaa... minden vírus mutálódik...és eddig is életben maradtunk!!!
legott
Mert a tanárok megdögölhetnek. hazavihetik a vírust és megfertőzhetik a családjukat.
Az orvosok is megdögölhetnek, hazavihetik a vírust és megölhetik, kiírhatják az egész családjukatOrbán Majd mély fájdalommal gondol rájuk, és a kötelességről fog kiselőadást tartani.
Orbán senkit nem hagy az út szélén, jön fekete Mercedes kisbuszával és mindenkit belelő az árokba...
Oops elírtam, belelök az árokba.

Kik azok a gecik, akik képesek erre az elvetemült mocskos állatra szavazni?
Orbánnak a diliházban lenne a helye, nem egy ország élén!
legott
Azok is állatok, akik hatalomra emelték és hatalomban tartanak egy népirtót - valamiféle beteges személyes sérelem miatt.
Mert itt nem szeretetről vagy gyűlöletről van szó, hanem személyes sérelemről - beteges bosszúról!
emerencia
@Pálinkás Pál: 16:32 Rossz példa. Köztudott, hogy a SOTE vizsgálatban egy személy min. 500 főt képviselt.
Pálinkás Pál
@emerencia: nemnem én a Merkely féle vizsgálatról beszélek
emerencia
@Pálinkás Pál: Sajna Magyarországon még mindig kevés a teszt, emiatt az adatok sem érik el azt a pontosságot ami legalább a szövetségeseinknél létezik. Sokszor kamuznak a nagyokosok ezzel-azzal a adattal tehát nincs mit tenni, úgy kell tekintenünk embertársainkat és magunkat mintha mindnyájan koronavírus kibocsájtók lennénk. (Kivétel az egy háztartásban élők.) Rohadék egy helyzet belátom de amíg nem lesz megbízható oltás, vagy el nem tűnik magától a koronadög, ez van. Így még lehet esély arra, hogy ne járjunk úgy mint amit az amerikai magyar doki mesélt élőben az atv-ben a Sváby műsorban ma este az ottani helyzetről. Kb. olyan mértékű volt feléjük a fertőzöttség mint nálunk ezért sokan nem vették komolyan a veszélyt és egyszer csak hirtelen berobbant! Most éppen kórházi kapacitásaik vége felé tartanak Arizónában. Nézd meg, nagyon ajánlom. Tapasztalatból mondja, hogy nemcsak az öregekre, hanem a fiatalokra is veszélyes a ragály. Mindenesetre számomra még így szenvedősen is kevesebb macera a maszkot hordani napi 10-12 órát a fullasztó párás melegben, távolságot tartani a magánéletben mivel a munkámban nem tudok és gyakran kezet mosni/fertőtleníteni mint fájdalmakkal kínlódni, esetleg a ki tudja milyen minőségű un.lélegeztetőgépre kötve feküdni egy itteni kórházban ínségtáppénzen, majd utána már nem felépülni teljesen vagy meghalni. Vajon miért nem tanulunk mások rossz sorsából???
legott
Csak egy hónapra álljon le az ország - tényleg nem bírsz ki egy hónapot, hogy örökre megszabaduljunk Orbántól és végre örökre börtönbe kerüljön a bűnei miatt?
Egy kurva hónapot nem bírsz ki!?
Mi van veled?
Lefogyhatnál.
Méregteleníthetnél.
Elkezdhetnél jógázni, meditálni, nyelvet tanulni, vagy csak futni.
Egy hónap és összeomlik Orbán bolsevista tempójú náci rendszere!
2030-ig akar maradni a paraszt, addigra végképp tönkreteszi Magyarországot - a hazádat, a gyereked jövőjét, a szüleidet meg halálra ítéli.

Egy hónap és az egész világ csak ránk figyel, a hősiességünkre, az áldozathozatalunkra, a lázadásunkra - mint '56-ban!
Hős lehetsz, mint '56-ban. Történelmet írhatsz! Amiről eddig csak tanultál, most megteheted! csak egy hónap (meg egy kicsit tovább :)
De most komolyan - nem akarsz valami nagyot tenni? olyan ritkán adatik meg az életben, hogy nagyot tegyél, és most itt van a lehetőség...
Én nem vagyok kommunista, se m semmilen párt tagja, csak szabadon és szépen szeretnék élni anélkül, hogy politikusok a hálószobámba legyenek és még a magánéletembe is beleszóljanak.

A politikusoknak egy demokráciában nem uralkodni, hanem szolgálni kell a nemzetet, a népet - hogy mindenkinek jó legyen.
A diktátor mindenkit elnyomva csak magának akar jót !!!
Ne hagyd!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.