Úgy kell nekifutnunk a járvány második hullámának, hogy tavaly május óta 122,4 ezerről 115,9 ezerre csökkent az egészségügyi alkalmazottak száma – írja a Népszava.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csipetke
Hja,nem a miniszterek,képviselők,és a többi léhűtő fizetését kellett volna emelni,hanem azokét,akik megérdemlik:-pl az egészségügyiekét. Az államtitkárok úgy elszaporodtak,mint a tehénszaros pocsolyában a baktériumok,már azt se tudni,hányan vannak,az ő fizetésüket,ami egyébként is indokolatlanul magas volt,pillanatok alatt megemelték 35%-al.
Most,ha jön a vírus második hulláma, az óriási szívás lesz azoknak az eü-söknek,akik még kitartottak,mert ők lesznek nagymértékben leterhelve.Akik elmentek,azokat viszont megértem.Akár árufeltöltőként is megkeresik azt,amit az egészségügyben kapnának
Nessy
@csipetke: És még kevesebbet is vegzálják őket! Anno, mikor Óbudán is megnyitott a Praktiker a kórháztól pár lépésre, meg az Eurocenter , többen elmentek oda dolgozni. Nem volt három műszak, több volt a fizetés. Nem uralkodott a régmúltból itt ragad feudális hierarchia, ami még mai is jellemző az egészségügyre.
kereső
@csipetke: Na de be lett nekik igérve!!, mint eddig mindenkinek, meg a nyugdijasnak a 13.havi. Vagy ezzel nem lehet ma !!!"jóllakni"??

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.