A minisztérium szerint nem térül meg, amit az oktatási intézményekre fordítottak. A minisztériumban azt is nehezményezték, hogy a MET (Magyar Evangéliumi Testvérközösség ) intézményei alacsony arányban küldték vissza az Oktatási Hivatalnak „a nem kötelező családi háttér index felméréseket”, ezért „nem tudják mérni illetve összehasonlítani az eredményeket más hasonló intézményekkel”.

Forrás: magyarnarancs.hu
Feltöltő: Justitia
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Bástya Béla Elvtárs
30 éve mondom: jó lenne csak állami iskolákat üzemeltetni!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Bástya Béla Elvtárs
30 éve mondom: jó lenne csak állami iskolákat üzemeltetni!
namihami
Ha a paraszt bosszút forral (a gyerekeit megkeresztelő ellen), akkor azt ilyen látványosan teszi.
""A lányomnak mondom, de a menyem is értsen belőle!"" A többi kisegyház majd beáll a sorba és teljesíti a Vezér parancsait. Ha félnek könnyebb velük bánni.
human
"A minisztérium szerint nem térül meg, amit az oktatási intézményekre fordítottak."

És a Farkas Flóri által felügyelt Út a munka világába program? 1-2 milliárd ott konkrétan eltűnt és Flóri még mindig ott vigyorog a parlamentben.
solidedge
Sötét Orbánék sötét döntése. Mindent lerombolnak ami nem a hatalmukat erősíti. Mérhetetlen károkat okoznak. A rájuk szavazók pedig bűnpártolók.
legott
Magyarországon keresztényüldözés zajlik.
Olyat a forgatókönyvírók sem tudnának kitalálni, hogy az üldözi azt a keresztényegyházat, amelyiknek a vezetője megkeresztelte két gyerekét is.

Orbán már mindenkit ellenségnek tart, de ezt nem veszi észre, hogy nem azok az emberek változtak meg (senki nem változott meg!), hanem ő változott meg - kifordulva önmagából !!!
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.