A Színház- és Filmművészeti Egyetem fölé ültetett alapítvány kuratóriumának elnöke kirekesztően nyilatkozott az egyetem Doktori Iskoláját vezető Karsai György professzorról, a Doktori Tanács szerint, ha a kulturális kormányzat és a kuratórium tagjai nem határolódik el, maguk is kirekesztővé válnak.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Egy korsó hideg barna
Ki is most a kulturális kormányzat?
A cirkuszos, a romániai és az ukrajnai áttelepült?
Mit várnak ezektől?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pálinkás Pál
@Shikari: ez is igaz, akkor is feltehetően csak véletlen hogy pont egy orbán seggében élőt neveztek ki főszerkesztőnek!!! a bevételért meg ne aggódj, majd megtömik őket kormány reklámmokkal, annak nem számít hogy a kutya sem olvassa!!::)
Pálinkás Pál
@Shikari: nem vállalja be a nemzetközi vinnyogást??? ne már...te is tudod hogy a határok lezárása egy baromság,főleg ennyi kivételezett emberrel...V4-ek ,sportolók...stb...mégis bevállalta...sőt,lehet hogy brüsszel meg is szünteti, de akkor legalább megint lehet Sorosozni, Brüsszelezni
Pálinkás Pál
@Shikari: amíg ennyi egybites van az országban,és ennyire impotens az ellenzék...a basinak nem kell aghgódnia!!!
Pálinkás Pál
@Shikari: jelen pillanatban én senkire nem szavaznék...nem látok olyan vonalat,ami kivezetné az országot a káoszból, de ez csak szigorúan magánvélemény...
Pálinkás Pál
@Shikari: maradjunk annyiban ,hogy jelenleg én sem látok számomra kedvező ellenzéki irányvonalat!!
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.