Szabadnapos rendőr figyelt fel arra, hogy valaki egy robogó kormányoszlopának burkolatát feszegeti.

A Győri Rendőrkapitányság Közrendvédelmi Osztályának beosztottja 2020. szeptember 3-án 1 óra 10 perckor figyelt fel egy férfire Győrben, a Március 15. utcában, amint az éppen egy robogó kormányoszlopának burkolatát feszegette – olvasható a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság közleményében.

Robogót lopott és kábszer is volt nála – le is bukott Gyula Győrben

Fotó, címlapkép: police.hu

A szabadnapos járőr szolgálatba helyezte magát és a feltételezett motorlopó felé indult, aki ekkor megpróbálta kivonni magát a rendőri intézkedés alól. A határozottan fellépő őrmester azonban elfogta a 28 éves férfit és a járőrök kiérkezéséig a helyszínen visszatartotta.

A rendőrök átvizsgálták az elfogott V. Gyula ruházatát, amelynek során kabátjának zsebében kábítószergyanús anyagra, csavarhúzókra és kesztyűre bukkantak. Adatainak ellenőrzése során az egyenruhások megállapították, hogy ellene a Győri Rendőrkapitányság és a Győri Törvényszék körözést rendelt el.

Robogót lopott és kábszer is volt nála – le is bukott Gyula Győrben

Fotó: police.hu

A robogót megvizsgálva kiderült, hogy a lezárásához alkalmazott lakat is le van vágva, az eltávolításához használt erővágót a jármű mellett találták meg a rendőrök.

A 28 éves férfit a járőrök a Győri Rendőrkapitányságra előállították, ahol vele szemben drogtesztet alkalmaztak, ami pozitív értéket mutatott, ezért a nyomozók lopás bűntett kísérlete és kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.