Kásler Miklós utasította a fekvőbeteg ellátókat, hogy tartalékoljanak újabb üres ágyakat, hogy szükség esetén azokon koronavírus fertőzötteket tudjanak ellátni – írta meg pénteken a Népszava. A miniszter utasítása szerint plusz ágyakat kell tartalékolni az újabb fertőzöttek miatt. Kásler Miklós megtiltotta a betegek hazaküldését, de utasította a fekvőbeteg-ellátókat, tartalékoljanak újabb üres ágyakat – írja a Népszava.

Forrás: propeller.hu
Feltöltő: Justitia
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Justitia
Városmajor, pacemaker ellenőrzés 1 éve adták az időpontot, tegnap: szept 9 az aktuális, telefon: nem fogad.
Menjél a magán rendelésre, ugye? Na de ha cseréllni kell?
Nessy
@Justitia: Káslernek ezek az üres ágyak az agymacskái! Ott a Halasi, kimondottan erre a célra épített kórház, a nagyvárosokban, egyetemi kórházakban talán van értelme, de ott sem ennyinek, most. A kisebb kórházakban, különösen a geriátriai, a rehab ellátók esetében sem a technikai, sem a személyi feltételek nem adottak pl. lélegeztető gépek működtetésére. Oda lehet vinni bármilyen készüléket, az csak asztaldísznek lesz jó. Egy "előnye" lesz. Miután teljesítmény finanszírozás van, ezeken az ágyakon nem lévén betegellátás x. ideig, spórol per pillanat a tb kassza. A várólisták viszont megint a végtelenbe nyúlnak, és a később ellátott beteg többe fog kerülni. Tessék mondani, egyetlen értelmes ember nincs az EMMI-ben, akinek lenne fogalma az egészségügy ellátások mikéntjéről???
Meg tudlak érteni! Nekem most szept. 18-ra van az áprilisi időpontom helyett a kardiológián jelenésem kontrollra, de már lejárt egy fontos, nem elhagyható, nem helyettesíthető gyógyszerem szakorvosi javaslata, hogy a háziorvos is felírhatja egy évig,magasabb támogatással, ennek következtében bár kapok receptet, de drágább a gyógyszer. Arról nem is beszélve, hogy problémám is lenne.
Most nyilt meg Waberer magán kardiológia intézet a fővárosban. Nem jelentkezünk be???
legott
Kásler Miklós, minősíthetetlen - minden szempontból.
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.