A miniszter utasítása szerint plusz ágyakat kell tartalékolni az újabb fertőzöttek miatt.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Béla333
Na lehet kezdeni rettegni. Ez az ütődött megint ír egy olyan levelet (amit késöbb szemrebbenés nélkül tagad le), amivel megint halálra ítés idős, magatehetetlen betegeket, hazazargatva őket a kórházból.
Pálinkás Pál
ezt a görényt miért nem takarítja már el valaki???
volvós
@BettyXY75: küldd el a szexrabszolga társaidat kóserkásler papához, az már KÁRT
úgysem tesz belétek !!!
kereső
Ezt a koszos körmű sarlatánt meddig lehet még tűrni? Ez a magyar miniszterelnök "csodafegyvere"a covid-19 ellen , ő az állig felfegyverzett "takaritó", a magyar mengele. Beveti magát a hazug disznaja- és ismét embereket itél halálra, és nyomorúságra.Még egy ilyen ártalmas, kártékony, embereket nyomoritó kormánya nem volt Magyarországnak az újkori történelemben. és ezek még csak azt sem mondhatják, hogy idegen szuronyok árnyékában teszik, amit tesznek. Az iskolák-oktatás tönkretételét, a tudományos kutatás, a kultúrális élet tönkretételét, az egészségügy béka schegge alá süllyesztését-és ezzel emberek tizezreinek halálát. Ez a kormány a pestisnél is rosszabb. És az erőszakos vallási ideológiába erőltetés, a sötét középkor terjesztése. Ez a kormány a horthy rendszer avitt félfeudális állapotát igyekszik megteremteni az országban, miközben számitó /revizionista szándékkal pénzeli a szomszédok államok "magyarjait"-miközben itthon a 319 ezer munkanélküli felének a 22.800.-Ft jut "állami támogatásként".
dr. prédikátor
a magyar nemzet mengeléje megint hozta a formáját!!! a vén népirtó féreg!!!
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.