A békemeneteket szervező alapítvány mellett komoly összeghez jutott az Edda mögött álló cég, de Szijjártó Sarolta munkahelyének is leesett 20 millió forint. Nyilvánosságra hozta a Szerencsejáték Zrt. a legújabb támogatási listáját. A legnagyobb kedvezményezett a Magyar Turisztikai Szövetség Alapítvány lett, a 24.hu cikke szerint 551 millió forint szponzorációs támogatást kapnak. Az alapítvány kurátorai között található Vitézy Dávid, és Ganczer Gábor, az állami Hungexpo Zrt. vezére is. A békemenetek szervezője, a Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖF) sem járt rosszul, 100 millió forintot kapnak a Szerencsejáték Zrt.-től. Nem az első eset, hogy pénz áll a házhoz tőlük, tavaly is kapott a CÖF 70 millió forintot. Az Edda mögött álló P. Management Kft. is a listára került, kapnak 78,7 millió forintot, szponzorálási szerződésben. Az, hogy zenekarokhoz köthető cégek nyernek, nem meglepetés: az áprilisi összesítés szerint Kovács Ákos előadó-művészettel foglalkozó cégével, a...

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: Gyütt Mönt
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Gyütt Mönt
Ahelyett, hogy újabb lówellnesst építenének, vagy vadászati kiállítást rendeznének. Már úgy hiányzik. Remélem, hogy a járvány ellenére sem áll le a TAO rendszer.
tudode
Óh!
.
Probléma egycse!
.
Miután meggyőzette a társadalmat őfélesége, hogy 437.000 froncsiból is meg lehet élni, beültette a hős gyerököt a Szerencsejáték Zrt. valamijébe
.
----- 1,7 milliót keres, de 47 ezer Ft-ból megélne Zsiga Marcell
.
www.youtube.com/watch?v=Oyx0rouaDZU
-----------------------------
.
2015 januárjától az állami Szerencsejáték Zrt. egyik cégének, a Szerencsejáték Service Nonprofit Kft.-nek az ügyvezetője.[4] 2016 decemberétől a Szerencsejáték Zrt. marketing- és kommunikációs igazgatója.
-----------------------------------
.
MiCSODA karrier!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.