A Semmelweis Egyetem rektora szerint most kisebb a baj, mint az első hullámban volt, de a fenyegetettség nem az.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Könyörgöm csak a vásárlási sávot ne! Senkinek nem volt jó! Az esetleg idős őseinek bevásárolni akaró fiatalt 9 órakor kizavarták az üzletből. Viszont egy idős nem mehetett le délután a boltba, mert elfogyott valami. Szerencsétlen fiatalember nem mehetett be a patikába fájdalomcsillapítóért, mert még csak 11óra volt. Még jó, hogy én bemehettem, így megoldódott a problémája.
tudode
Őféleségének előbbre való a családi turisztika, a sportos hobbija, a gazdaság megvédése, miközben annyi sportszerűség nem szorult bele mint egy hangyába:
.
----- Orbán: állig felfegyverkezve várjuk a vírus második hullámát
2020. szeptember 04.
.
koronavirus.gov.hu/cikkek/orban-allig-felfegyverkezve-varjuk-virus-masodik-hullamat
.-----------------------------------------
.
A külügyérben raktározódik ki tudja hány millió szájkosár, mindenféle lélegeztető kütyü, tehát jöhet a második hullám, akkor amikor az elsőnek becézett folytatásáról van csupán szó.
.
A határzárásról nem is szólva, mivel vannak kivételek, a V/4-ek, és ki tudja még kik, akik őféleségéhez járultak, hogy nemá!
Nessy
@tudode: Drága játékok hülye gyerekeknek!
simmering73
Elég lenne szigorúan betartatni, hogy az állampolgár az üzletben száját, orrát eltakarva hordja azt a kurva maszkot.
zorka
Te idétlen béna béla! Ha kérhetném javasold már azt is, hogy a Szuperkupa meccsen is az első félidőt a 60 alattiak, a másodikat meg a 60 fölöttiek nézhessék. Csodálom, hogy ennyi ésszel ez még nem jutott eszedbe.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.