A ferencvárosi nyomozók által lefoglalt áruk értéke meghaladja az egymillió forintot.

Vagonfosztogatók buktak le a ferencvárosi pályaudvaron

A Budapesti Rendőr-főkapitányság IX. kerületi Rendőrkapitányság nyomozói bűnügyi információ alapján folytattak nyomozást, mivel a Ferencvárosi pályaudvaron áthaladó tehervonatok vagonjait ismeretlen elkövetők több alkalommal felnyitották és azokból tisztítószereket, háztartási árut, barkácseszközöket, valamint fúrógépeket loptak el.

A nyomozás során a rendőrök látókörébe került egy 54 éves újszászi férfi, akit 2020. szeptember 2-án budapesti tartózkodási helyén elfogtak és a ferencvárosi rendőrkapitányságra előállítottak. K. Krisztián gyanúsítotti kihallgatásán elmondta, hogy társaival megfigyelték, melyek azok a vagonok, amelyekben egy nagy nemzetközi áruházlánc által forgalmazott árucikkeket szállítanak és rendszerint ezekből loptak.

A ferencvárosi rendőrök azonosították K. Krisztián társait is, a 45 éves K. Sándort, a 36 éves N. Gergelyt, a 41 éves R. Zoltánt, a 36 éves K. Károlyt és a 40 éves N. Jánost is, akiket szintén elfogtak és lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgattak ki őket.

A férfiak tartózkodási helyein megtartott kutatások során az ellopott áruk egy részét a nyomozók megtalálták, melyeket lefoglaltak.

A nyomozók az eljárásban négy olyan esetet azonosítottak, amelyet a hat fős társaság tagjai követtek el.

(police.hu)

Cikk- és címlapkép: pixabay.com

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.