A Ripostnak nyilatkozott.

Rossz hírt osztott meg Győrfi Pál a vírusról- emiatt aggódik a mentőszóvivő

Az Országos Mentőszolgálat szóvivője nem tagadja, hogy növekvő aggodalommal nézi a vírus terjedését a világban és hazánkban is. Szerinte az egyik oka a járvány előretörésének, hogy a magyarok közül sokan hitetlenné váltak, és nem veszik komolyan a veszélyt.

„A szakemberektől és tőlem is csak azt lehetett hallani, hogy a vírus nem szűnt meg létezni, itt van közöttünk, és ameddig nem lesz védőoltás, addig be kell tartani néhány alapvető szabályt, ami tavasszal olyan jól ment. Nyáron azonban ismét élveztük a szabadságot, beindult a társasági élet és a külföldi utak, mintha mi sem történt volna. Emiatt lehet szerintem, hogy hazánkban is egyre több az új fertőzött. Remélem, újra észbe kapunk”

- mondta.

Forrás: Blikk/Ripost

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Én is láttam ma egy hitetlen személyt a soroksári Auchanban. Egy negyvenes nő, akinek a torkán fityegett a maszk. Komolyabban kéne venni ezt a bevásárló központokban és kiemelni az ilyen renitens személyeket.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Peller Anikó
@Giovanni Alba: Köszönjük, így van, de gizella nem sokat törődik a dolgok megértésével, bizonyára azt olvasta Palitól, hogy nem ér semmit. Már nem a Pali, hanem a szájkosár, iszen még az elemózsiát se lehet belepakolni a nagymamának. Vagy de.
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller
Gazella
@Giovanni Alba: nem baj ;) nap mint nap maszkban dolgozom a műtőben ;)
Gazella
@Eladott Ország: te és a többiek tudnak a második minta levéteről??? Szerintem nem. Az első után 48 óra múlva van a második minta levétel és az meg negativ. Azt tudjátok, hogy azoknak akiknek allergiájuk van ...akár hányszor csinálnak minta levételt pozitivat mutat??? Tudjátok hol van a vakcina??? Hol tart??? Sehol mert nem találják el a 'úgy mond vírusra..'

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.