A Ripostnak nyilatkozott.

Rossz hírt osztott meg Győrfi Pál a vírusról- emiatt aggódik a mentőszóvivő

Az Országos Mentőszolgálat szóvivője nem tagadja, hogy növekvő aggodalommal nézi a vírus terjedését a világban és hazánkban is. Szerinte az egyik oka a járvány előretörésének, hogy a magyarok közül sokan hitetlenné váltak, és nem veszik komolyan a veszélyt.

„A szakemberektől és tőlem is csak azt lehetett hallani, hogy a vírus nem szűnt meg létezni, itt van közöttünk, és ameddig nem lesz védőoltás, addig be kell tartani néhány alapvető szabályt, ami tavasszal olyan jól ment. Nyáron azonban ismét élveztük a szabadságot, beindult a társasági élet és a külföldi utak, mintha mi sem történt volna. Emiatt lehet szerintem, hogy hazánkban is egyre több az új fertőzött. Remélem, újra észbe kapunk”

- mondta.

Forrás: Blikk/Ripost

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Én is láttam ma egy hitetlen személyt a soroksári Auchanban. Egy negyvenes nő, akinek a torkán fityegett a maszk. Komolyabban kéne venni ezt a bevásárló központokban és kiemelni az ilyen renitens személyeket.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
simmering73
Én is láttam ma egy hitetlen személyt a soroksári Auchanban. Egy negyvenes nő, akinek a torkán fityegett a maszk. Komolyabban kéne venni ezt a bevásárló központokban és kiemelni az ilyen renitens személyeket.
Clavigo
Nyáron elfelejtett aggódni a mi Palink..
Peller Anikó
@simmering73: Hülyékkel van tele a világ. Csekély értelmű emberek a neten összeollóznak mindenféle marhaságot és aztán mennek tüntetni vele. Csakhogy itten más farkával verik a csallányt.
levarosbukta
@Clavigo: Valami baja lehet, mert ritka sz@rul néz ki.
tudode
Igen ám!
.
De van nekünk egy kiérdemelt polihisztor szakbarbárunk, aki átvette a parancsnokságot az operatív törzse felett is, a 250 éves ÁNTSZ szétkotrása után, és "megnyerte" az első csatát, hol kezesLÁBASBAN, hol divatos maszkban, többnyire anélkül, a betegágy hadgyakorlat utánl
.
----- Orbán Viktor: Magyarország megnyerte az első csatát + videó
.
magyarnemzet.hu/belfold/orban-viktor-a-legfontosabb-a-tapasztalat-8063540/
-------------------------------------------------------
.
Oszt" csupasz pacekkal kevesebb tengert, és több Balatont kért azoktól, akiknek még volt a ciHÁJUKBAN lóvé, miközben őfélesége a tenger hullámain ringattatta magát, ócsóbb yacht-on, mint a fullajtárja:
.
---- HORVÁT NAPILAP: ORBÁN IDÉN IS A DALMÁT TENGERPARTON NYARALT, EZÚTTAL EGY OLCSÓBB VITORLÁSON
.
azonnali.hu/cikk/20200824_orban-iden-is-a-horvat-tengerparton-nyaralt-ezuttal-vitorlason
--------------------------------------------
.
A nemzethy példaképek falsul zsuKÁZNAK!
Gazella
Igazán?? Gondolj bele hogy ez az állítólagos valami mutálódott..erősödött.. vagy újra kieresztatték valahol.. túl nagy a népesség a földön..
Pálinkás Pál
Még kit fognak kiállítani szónokolni..?? Ezt a szerencsétlen hülyét is teljesen bedarálta a fidesz...ma már böfögött egy generáció szakértő...
Giovanni Alba
@Peller Anikó: Szerintem simán megállna a szándékos veszélyeztetés vádja, de akkor mire hivatkozna őfényessége? Az inzultáció eredménye -mint tudjuk- mindenben őt igazolta. Én meg Feri vagyok a hegyről. Mindent elhisz nagypapa a meséből.
Gazella
@simmering73: tök mindegy a maszk viselése... alapból maszatolódik.. bem véd meg másokat se .. hiaba suttyori muttyori... semmit nem véd a sima maszk. Bemész a műtőbe beöltözve és csakis kizárólag az orr iritáló szagokat tompitja le... amúgy úgyanúgy letűdőz mindent az operáló dzemélyzet.
Giovanni Alba
@Gazella: Te még itt tartasz? A maszk azért kell, hogy a cseppeket (orrból, szájból (tüdőből) visszafogja amennyire csak lehet. Nem téged véd, hanem azt, aki a közeledben van. Nem bonyolult ez egy cseppet sem. Nem a vírust szűri ki, hanem a hordozóját fogja vissza. Másként mondva, a vírus nem vitorlázik a levegőben, a szálló cseppek viszik erre-arra, és ezek a cseppek lehullanak minden felületre a közelben, így viheted magaddal a korlátról, ablak és kirakatüvegről, kapaszkodóról, mert aki előtted ott járt, nem rendelkezett annyi belátással, hogy a maszk másokat véd. Jó, ne vegye fel a maszkot, de akkor ne jöjjön a közelembe, főleg ne lihegjen a boltban a sorban a nyakamba. Egyébként meg nem, a szagokat nem szűri, ahhoz gázálarc kell. Bár kiszűrné a szagokat, de nem teszi.
Peller Anikó
@Giovanni Alba: Köszönjük, így van, de gizella nem sokat törődik a dolgok megértésével, bizonyára azt olvasta Palitól, hogy nem ér semmit. Már nem a Pali, hanem a szájkosár, iszen még az elemózsiát se lehet belepakolni a nagymamának. Vagy de.
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller
Gazella
@Giovanni Alba: nem baj ;) nap mint nap maszkban dolgozom a műtőben ;)
Gazella
@Eladott Ország: te és a többiek tudnak a második minta levéteről??? Szerintem nem. Az első után 48 óra múlva van a második minta levétel és az meg negativ. Azt tudjátok, hogy azoknak akiknek allergiájuk van ...akár hányszor csinálnak minta levételt pozitivat mutat??? Tudjátok hol van a vakcina??? Hol tart??? Sehol mert nem találják el a 'úgy mond vírusra..'

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.