Kilenc gyereket molesztált.

(Forrás: Index)

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Horizont
@Szeparepa2: Te szentséges Szűz Máriám hát mekkora baromságot írtál. Hogy lehet ekkora ökörséget írni...10 évesekről. Te sem tudsz ellenállni egy 10 évesnek ?? Pedofil hajlamaid vannak??? Nagyon fel vagyok háborodva rajtad.
Szeparepa2
@Horizont: Saját hülyeségeden háborodhatsz fel... felét nem fogtad fel amit írtam... és azonnal személyeskedve nekem rontottál, ahleyett hogy értelmezted volna a szöveget (bár nyilván nem tehetsz róla, hogy diszlexiás vagy) magadról mutattál be hatalmas és szánalmas szegénységi bizonyítványt és te sértegetsz engem... szóval max én lehetek felháborodva RAJTAD... HISZEN HOL A JÓ ÉDES ANYÁDBAN ÍRTAM OLYAT, HOGY ÉN NEM TUDOK ELLENÁLLNI EGY GYEREKNEK, MUTASD MÁR MEG, ÉS UTÁNA POFÁZZ ILYEN ALJAS ROSSZINDULATÚ HÜLYESÉGEKET, MERT CSAKIS TE ÍRSZ AZT... hozzágondolosz spekulálsz MAGADBÓL KIINDULVA, majd ráokádod a másikra a sértegető személyeskedő vádaskodó gyűlölködő hülyeségeid...
Horizont
@Szeparepa2: Nézd nem másolom be újból ide a kommentedet, de olvasd el. Ne azon háborogj baszki amit én írtam hanem azon amit te írtál áldozathibáztatásba csomagolva. Anyámat meg hagyd ki ha lehet.
"nagyon nehéz ellenállni neki"
Egészséges normális szexualitású embernek ellenállni se kell egy 10 éves kislánynak, mert nem a szexualitásának tárgya , eszébe se jut ilyen. Úgyhogy talán gondold már át még egyszer milyen undorító baromságot írtál mielőtt újból rám köpködöd a saját hülyeséged.
Szeparepa2
@Horizont: Álszent és korlátolt nyomorult vagy... felesleges magyaráznom neked bármit is...
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Szórakozás - 2020. October 19., 11:17
Mindig annak van igaza, aki szeret!