Jövő áprilisig nem kapcsolják ki a gázt sem a Dankó utcai szeretetotthonban, sem az Oltalom Karitatív Egyesület, illetve a Magyarországi Evangéliumi Testvérközösség iskoláiban, otthonaiban.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
fidem
@Nessy: Jelenleg ahol a r.katolikus egyház, meg az állammal paktumot létrehozó Hitgyüli a kedvezményezett, ott hívő kereszténynek nincs helye.
Kérdés, ki hova sorolja Iványi Gábort...
kereső
@fidem: Iványi Gábor , a MET, az Oltalom nem kedvezményezettje a NER-nek, mert nem folytat erőszakos hittéritést, és nem nyalja orbán hátsóját. Iványinak megmaradt a gerince, a becsülete, tisztessége és főként a HITE. Ezért aztán a NER által üldözendő.
fidem
@Kookas: - ha perel, ha követeli az állam pénzét, akkor csak pikszisből kiesett volt kedvezményezett. Nem hite, elve alapján, hanem anyagi okok miatt.
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.