Kaposváron egy férfi azért vert meg egy biciklist, mert nem a kiépített kerékpárúton tekert, hanem a főúton.

A kiépített kerékpárút ellenére az úton biciklizett a férfi, méghozzá azelőtt az autós előtt, aki megverte őt. A feldühödött sofőr megelőzte a kerékpárost, majd hirtelen befékezett előtte.

Ez már önmagába véve veszélyes és persze tilos is, de a férfi itt nem állt meg. Kiszállt autójából majd elkezdett vitatkozni a biciklissel, és annyira ideges lett, hogy nekiment. Először még kerékpárját maga elé tartva próbálta védeni magát a biciklis, az ideges sofőr viszont kirántotta a kezéből, és a közeli árokba dobta a kétkerekűt, majd a tulajdonosára rátámadt. A biciklis egy ideig még tudott védekezni, az autós viszont a földre teperte és 2-szer is a fejébe ütött.

Az esetet az éppen arra járó sofőrök vették észre, akik a biciklis segítségére is siettek, majd értesítették a rendőrséget. A megtámadt férfi 8 napon túl gyógyuló sérülést, pontosabban arccsonttöréssel járó sérüléseket szenvedett.

A Kaposvári Járási Ügyészség súlyos testi sértés bűntette és közúti veszélyeztetés bűntette miatt emelt vádat a sofőr ellen, és próbaidőre felfüggesztett börtön fokozatú szabadságvesztés és járművezetéstől eltiltás kiszabására tett indítványt.

(444.hu)

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.