Úgy tűnik, nem vették figyelembe ezt a vallomást, és lezárták a nyomozást.

Inkább hitt a rendőrség a náci jelkép alatt bulizó, zsidózó társaságnak, mint a holokauszttúlélőnek

Inkább hitt a szentendrei rendőrség azoknak, akik egy SS-zászló alatt tartottak házibulit a nyáron a Dunakanyarban, majd faarccal azt állították a kiérkező rendőröknek, hogy az egyik leghirhedtebb tiltott jelkép valójában egy 44-es szám, mint az egyikük által verbálisan inzultált holokauszt-túlélőnek.

A 444 most megkapta a jegyzőkönyvet a botrányos ügy egyik koronatanújának vallomásáról, amiből mindez pontosan kiderül.

“Elmondom, hogy feleségemmel és a feleségem unokatestvérével sétáltam Leányfalun a Rév kikötőnél, a kompnál Visegrád irányába. Ahogy sétáltunk, azt vettem észre, hogy (...) az első házon balkézre egy fekete alapon “SS” jelzést ábrázoló fekete zászló van kifeszítve az egyik ház homlokfalára (...) úgy, hogy az az utcáról jól látható volt. (...) Ez mélyen felzaklatott minket, mivel én is és a feleségem is zsidó származásúak vagyunk. Én 1944-45-ben koncentrációs táborban voltam a szüleimmel, ezért ennek a jelképnek a használata különösen sértő számomra. (...) a ház előtt megállva fotókat készítettem az “SS” jelről, amikor is odajött egy hölgy hozzám, hogy miért fényképezek. Ekkor mondtam, hogy ami ki van függesztve náluk, az egy tiltott “SS” jelvény. A hölgy erre azt mondta, hogy a férje 44-ik születésnapját ünneplik és ez azt jelenti. Ezt követően kijött egy férfi, akivel szintén közöltem, hogy zsidó származású vagyok és mélyen sért az általuk kihelyezett “SS” jelzés. Erre a férfi közölte velem: “Igen, mi nácik vagyunk és neked is indul a vonatod.” Én erre nem mondtam neki semmit, hanem hazamentem. Kérdésre elmondom, hogy nem kértem meg őket, hogy vegyék le ezt a jelet a házról, nem láttam értelmét.”

Forrás: 444

Kép: Police

152 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Shikari
Egyre több helyen kell kiállni magunkért, mert egyesek bármit elképzelve maguknak előjogokat követelnek!
Hát nem engedünk a terrornak!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Aki Én
@Ludas Matyi: ...na, azért ez nem ilyen egyértelmű. Azért sem, mert egyes álláspontok szerint már 1937. júliusában, a kínai-japán háborúval kezdődött a II. világháború.
De ha azt mondjuk, hogy az európai harcoktól számítjuk (akkor miért nem európai háború?) akkor az az álláspont is elfogadott, hogy lengyel egyenruhába öltözött német katonák foglalták el Gliwice-t, illetve az ottani rádióállomást. Ez volt az ürügy.
A mai történéseknek is sok nézőpontjuk, megítélésük van, hát még az évtizedes történéseknek. Ráadásul ma gyorsabb a híráramlás, nehezebb az eltagadás, hamisítás.
Vegyük a hazai, közmédiának csúfolt álhírgyárat. Akik azt nézik, semmit nem tudnak a hazai dolgokról.
Szóval ahogy a Piramisok keletkezéséről, úgy a világháború történéseiről sem tudunk mindent.
Shikari
A Szovjetunió felvonultatta a hadseregét a határon, mert le akarta rohanni Európát. A németek ebbe támadtak bele. A szovjet vezetés a Sztálini tisztogatás következtében szervezetlen és korszerűtlen volt. Ennek tudható be a kezdeti hatalmas német siker. Mikor kimerültek a tartalékok, akkor Amerika látta el fegyverrel őket, ők pedig számolatlanul küldték a katonáikat továbbra is a halálba. Soha nem nőttek fel a német hadvezetés szintjére, de számbeli fölénnyel legyűrték őket.
jesz
@Shikari: ennek a fejlett szintű német gyilkos hordának az agymosott utódainak nyalja a seggét a fínom, művelt nyugat, meg mi...ennek a felsőbbrendű náci népségnek az utódai még ma is lemennek a pincébe, és ott csókolgatják a nagypapa vaskeresztjét, naftalinozzák az egyenruháját...aztán felmennek, és ölelgetik a migránsokat..

Itt meg boldogan robotolunk a gyáraikban. Ők győztek.
Ludas Matyi
@Aki Én: szivböl ajanlom a Kopp Verlag törtenelmi könyveit.
Aki Én
@Ludas Matyi: ...kinek mi hiteles... Itt már azt sem lehet mondani, hogy ,,így emlékszem".
Nem gondolom, hogy ma már ennek jelentősége lenne. A történelemhamisítás ma is folyik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.