Úgy tűnik, nem vették figyelembe ezt a vallomást, és lezárták a nyomozást.

Inkább hitt a rendőrség a náci jelkép alatt bulizó, zsidózó társaságnak, mint a holokauszttúlélőnek

Inkább hitt a szentendrei rendőrség azoknak, akik egy SS-zászló alatt tartottak házibulit a nyáron a Dunakanyarban, majd faarccal azt állították a kiérkező rendőröknek, hogy az egyik leghirhedtebb tiltott jelkép valójában egy 44-es szám, mint az egyikük által verbálisan inzultált holokauszt-túlélőnek.

A 444 most megkapta a jegyzőkönyvet a botrányos ügy egyik koronatanújának vallomásáról, amiből mindez pontosan kiderül.

“Elmondom, hogy feleségemmel és a feleségem unokatestvérével sétáltam Leányfalun a Rév kikötőnél, a kompnál Visegrád irányába. Ahogy sétáltunk, azt vettem észre, hogy (...) az első házon balkézre egy fekete alapon “SS” jelzést ábrázoló fekete zászló van kifeszítve az egyik ház homlokfalára (...) úgy, hogy az az utcáról jól látható volt. (...) Ez mélyen felzaklatott minket, mivel én is és a feleségem is zsidó származásúak vagyunk. Én 1944-45-ben koncentrációs táborban voltam a szüleimmel, ezért ennek a jelképnek a használata különösen sértő számomra. (...) a ház előtt megállva fotókat készítettem az “SS” jelről, amikor is odajött egy hölgy hozzám, hogy miért fényképezek. Ekkor mondtam, hogy ami ki van függesztve náluk, az egy tiltott “SS” jelvény. A hölgy erre azt mondta, hogy a férje 44-ik születésnapját ünneplik és ez azt jelenti. Ezt követően kijött egy férfi, akivel szintén közöltem, hogy zsidó származású vagyok és mélyen sért az általuk kihelyezett “SS” jelzés. Erre a férfi közölte velem: “Igen, mi nácik vagyunk és neked is indul a vonatod.” Én erre nem mondtam neki semmit, hanem hazamentem. Kérdésre elmondom, hogy nem kértem meg őket, hogy vegyék le ezt a jelet a házról, nem láttam értelmét.”

Forrás: 444

Kép: Police

120 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csagyi
@Shikari: Mert Te egy szar alak vagy! Nem kicsit nagyon-nagy kupac!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
nyugi már készítik elő a vonatokat! =)) de lehet előbb Orbán még konzultál!!! =))
RonaGyuri
@RonaGyuri: van abban is valami jellemző, hogy az elmúlt hetekben jobbról-balról judapest hisztizők most kussolnak!!! =))
SystemError
Persze mivel a besúgó csicska Bede Zsolti és a többi hulladék patkány Orbán faszára vannak kötve.
csagyi
@Shikari: Mert Te egy szar alak vagy! Nem kicsit nagyon-nagy kupac!
rokker33
Ha még horogkeresztes zászló lenne kiakasztva Heil Hitler, Sieg Heil vagy Heil mein Führer felirattal, akkor még megértem,de hogy egy zsidó származású ember csak úgy kérdőre vonjon valakit, mert a saját portáján van valami ez felháborító! Nem bántottak senkit a cikk alapján, így nem értem a bácsi felháborodását! Menjen tovább a dolgára és akkor nem kerül bajba!!
szegfue
Ha már kimentek a rendőrök, akkor miért nem kérték meg a 44. születésnapját ünneplő embert, hogy igazolja magát...ehhez joguk van a rendőröknek. Egyébként sem "életszerü", hogy egy születésnapot ünnepelve FEKETE vászonra irnak fel bármit is és ezzel "diszitik" fel a ház homlokzatát, hiszen ez a gyász és nem a boldogság szine.
ómió
De hisz Borsodban az efftársakkal "koalíciózó" Bíró "zászlaján" is volt "44 felirat"! Vagy azt már veres csellaggal "átragasztották"?
Pálinkás Pál
@szegfue: azért az is kicsit érdekes...hogy a második Vh-ban meghalt 6 millió zsidó...meg 35 millió nem zsidó...,.,melyik a több???
Ludas Matyi
@rokker33: Alle Dokumente, die den Holocaust belegen, sind gefälscht.
Filme wurden gestellt und Fotos manipuliert. Sämtliche Täteraussagen
wurden erzwungen.“
Igen sok zsidonak volt annyi töke, akik nem voltak megvasarolva az Amiktol es az Angoloktol, hogy megmondtak az igazsagot, hogy a taborok nem gaz, hanem munkataborok voltak es nem gazositottak, hanem ott olvasztottak az ö altaluk megmunkalt a haboruhoz szükseges anyagokat. Az Amik es az Angolok igen sok penzt fizettek azon katonaknak , munkasoknak akik igen gyengek , sovanyak voltak, ha a fotoreporter ele allnak a savanyu pofaval igazoljak az ö remhirterjesztö hiresztelesüket. Igen sok zsidö asszony megtörte hallgatasat es elmeseltek a valosagot. Amen.
simmering73
@Shikari: Mi van te náci ivadék. Ma is itt lopod a napot?
Nyírfa
@Pálinkás Pál: Ez egy olyan kérdés, amit nem lehet megválaszolni, nem azért, mert nem lenne egyszerű, hanem azért, mert ép érzékű ember számára ilyen kérdések nem léteznek.

Az igaz, hogy lakva ismerjük meg egymást, de a kommentek alapján is könnyű eldönteni, hogy ki az, akivel semmiképpen nem kívánnék közelebbi kapcsolatba kerülni.
Pálinkás Pál
@Nyírfa: neked is érzékeny a lelked??? tudod az embereknek tele lesz a púpjuk hogy 75 év után is ezzel kell foglalkozni...kaptak egy országot,megváltásként...amit bármennyire is furcsa, az araboktól vettek el!!! ez nem elég???
Nyírfa
A kitett "ünneplő" zászlón egy egyértelmű náci jelvény látható. Lehet bagatellizálni, 44-ezni, a magánszféra védelmét hangoztatni, de , akik ezt teszik -nyíltan vagy még bújtatva , a végeredményt tekintve mindegy - a létezés legprimitívebb fokát képviselik.
Nyírfa
@Pálinkás Pál: Érzékenynek lenni jó, mert képessé tesz az együttérzésre, ami az emberré válás folyamatának a kicsúcsosodása.
Nem megyek bele történelmi kérdések megvitatásába - kitől, ki mit vett el, és mi a megváltás - mert abban is a vírustagadó szellemiséged nyilvánul meg, és bocsáss meg, de , az nekem nagyon kevés.
Ami pedig a púpot illeti, érdekes, hogy neked nem a náci elfajulás okoz problémát. De hát, szabad az akarat.
Pálinkás Pál
@Nyírfa: értem...tehát szerinted aki nincs oda a zsidókért az egyből náci??
szegfue
@Pálinkás Pál: Az igaz, hogy számszakilag több... Csak éppen az nem mindegy, hogy a világháboru során minden országnak emberáldozatba került ez a harc, a zsidókat pedig harc nélkül, "egyszerüen" összefogdosták és ugy szállitották őket a halálba, ráadásul egyetlen ember tébolya miatt!! Sajnálom, ha Neked ez a "számpár" ugrott be a cikket olvasva és nem az önkényuralmi jelképnek látszó dolog, illetve ennek elintézési módjáról lenne véleményed.:(
Nyírfa
@Pálinkás Pál: Nem. Nem érted. Borzasztóan nem.
Pálinkás Pál
@szegfue: valamit nem értesz...pusztán azt tettem szóvá hogy azóta eltelt 75 év...Trianonnál is ugyanezt szoktam megjegyezni!!!...
Nyírfa
Van köztünk egy piti kis provokátor, aki kiérdemelte az idiotizmus nagydíját. Nem nevezem meg, egy olyan irodalmi alak nevét használja, aki leverné rajta az írottakat.
szegfue
@Pálinkás Pál: Szerintem meg Te nem érted meg, hogy tök mindegy hány év telt el, mert most nem erről szólt a történet! Hanem arról, hogy M.o.-n törvény tiltja az önkényuralmi jelképeket és a kis mocskost hagyták "kimagyarázni"... ill. ilyen hülyék a rendőrök?! Gondold el, ha én kiteszem a házamra az ötágu vöröscsillagot, aztán ha kijönnek a rendőrök, akkor azt mondom: a Csillag születik győztese a rokonom és azt ünnepeljük... az tetszene?
Pálinkás Pál
@szegfue: engem nem érdekel...felőlem azt teszel ki a házadra amit akarsz...
namihami
Hát bizony! Ezek a mi, orbáni emlőkön felhizlalt rendőreink! Szentendre eddig (EDDIG) egy kis gyöngyszem volt a Duna mellett. Vajon a Skanzen mikor dönzi el, hogy az ilyen ""születésnapozóknak"" is nyit egy kiállítóhelyet a díszmarhák és házibarmok között? Persze, pusztán a látványosság kedvéért. Mert ekkora állatok még onnan is kilógnának.
Van még kérdés, észrevétel, panasz?
szegfue
@Pálinkás Pál: Na látod, ezt már elhiszem! De még mindig nem véleményezted a cikket valójában, de nem baj... majd talán legközelebb.
csak úgy....
ha valakik nem akarják a zsidó áldozatokat a mocsok nácik szemére vetni mert úgy gondolják,hogy az csak egy mese,akkor vessék a szemükre a több millió nem zsidó áldozatot!
csak úgy....
@Shikari: te 44 olvastál...:) ebböl is látszik,hogy mekkora ökör vagy ...
rokker33
@Ludas Matyi: Hát ezt nem tudom hogy igaz e vagy sem , de a valóságot nagyon elferdítették a zsidók és a mai napig a holokausztból az önsajnálkozásból növekszik a vagyonuk!Hitler nem véletlenül utálta őket és irtotta első perctől,hisz nagyon sok embert kisemmizett a zsidó bankárok gazdag jómódú zsidó emberek,csak ezt elkell titkolni az emberek elől, mert akkor nem dől a pénz a holokausztos bizniszből és hát milyen rasszista a fehér ember ugye?!A cigányokat is szeretni kell a niggereket is!! Mindenkit,de a fehér ember mit kapott cserébe!???
csak úgy....
@csak úgy...: én a 45 utáni áldozatokat is a nácik rovására írom ,akiket a cccp hadsereg tett el lábalól,megtorlás címen! hülye sztalinnak eszébe sem jutott volna ,hogy elfoglalja fél európát ha az idióta hülye adolf nem támadja meg öket.
Peller Anikó
@fideszes gyökér: "az volt már hogy a @Sikari egy cigányszopó félázsiai maffiózó geci?"

Ez pont most van. De nem fél.
rokker33
@csak úgy...: Honnan tudod hogy Sztáin nem akarta Európát? Ő is kiszámíthatatlan volt a saját népét és körülötte lévőket irtotta míg Hitler a valóságban nem is volt német mégis őket akarta felemelni! Oké Hitler tényleg hülye volt,hisz már több csatát is vívott és még a ruszkikat is megtámadta,úgy hogy pár nappal azelőtt írták alá azt a szerződést amiben az állt, hogy nem lesz harc !Hitler nem bírt magával,ha ezt nem teszi meg akkor mehetett volna tovább a tisztítás!
rokker33
@rokker33: Mindenki Adolf Hitlert tartsa a leggonoszabb embernek,de Hitler Sztálinhoz képest is amatőr volt! Soha nem fog kiderülni, hogy hány ember halt meg Sztálin vezetése alatt,de olyan 40 és 60 millió közé teszik az áldozatok számát ami nem kevés !
Nessy
A szélső jobbra szüksége van pártunknak és kormányunknak,Ergo nekik lesz mindig igazuk !
kokopelli
@csak úgy...: A nagypofájú "nácik" foschnak bevallani,hogy az "eredetit" kloppintották le!?
csak úgy....
@rokker33: ezen akkor lenne érdemes vitatkozni ha sztalin itt lenne köztünk de mázlinkra se ö se adolf! ..persze, attól még a XXI.sz.-i nácizmus dübörög és mindenki különbnek,elhivatotabbnak érzi magát a másiknál mert jó nácinak lenni! nem köll több,mint egy másik akit lenézhetsz mert több ész nem szorult a buksiba.
csak úgy....
@rokker33: szerinted a két genyó között van különbség? naív gondolkodásra vall ha igent mondasz..
rokker33
@csak úgy...: Van!!Az előbb leírtam!Az egyik az ellenséget irtotta éveken át a másik a saját embereit és országa népet! Óriási a különbség még ha durván hangzik de akkor is! Sztálin eszetlenül gyilkolt mindenkitaki nem volt szimpatikus neki vagy csak csúnyán nézett rá míg Adolf pont az ellenkezője volt!
rokker33
@csak úgy...: Ezek a divat nácik ma nem lennének,ha a Führerük megnyer minden csatát!! Ugyan úgy járt volna Magyarország mint a többiek, mentek volna a táborba elégni!Hisz ez volt a teljes terv csak tiszta német semmi más!
dr. prédikátor
NYIKARI CERKÓF te kis fsszszopó náci LUST KNABE!!!
kokopelli
@csak úgy...: Édesanyánk mondta,ha mi kölkök veszekedtünk:"Te tizenkilenc vagy,te pedig egy híjján húsz!" (;-))
vacsi
@szegfue: Még utólag is ellenőrizhetnék, már, ha akarnák...
vacsi
@Shikari: Engem meg az ráz meg, hogy a nyilas gyilkosok megint teret kapnak!
csak úgy....
@rokker33: baromság! ha nem támadok meg senkit akkor nincs ellenségem...
csak úgy....
@Shikari: pusztán a tények miatt,tibim te elmebeteg vagy!
vacsi
@Shikari: Mindezt én is tudom! Mindegy, hogy nevezik magukat, és melyik náció, ezek közönséges gyilkosok voltak!
Peller Anikó
@róker33: Igazad van teljesen. Sztálin

eszetlenül gyilkolt mindenkit aki nem volt szimpatikus neki vagy csak csúnyán nézett rá
míg Adolf pont fordítva, ő

esztelenül gyilkolt mindenkit aki csúnyán nézett rá vagy aki nem volt patikus vagy szimpatikus.

Rengeteg eszed van, kéne indulnod valami tanulmányi versenyen. A gittler a saját népét küldte a halálba, meg a lengyeleket, meg az oroszokat, mega zsidókat, meg úgy általában mindenkit.
vacsi
@Pálinkás Pál: Sajnos, a 6 millió zsidó között öregek, nők, betegek, és rengeteg gyerek volt - nem egyszer kisbabák...
Aki ilyeneket megöl, az tömeggyilkos! Mint ahogy lélekben az is, aki ezt helyesli! Csak idő és alkalom kérdése, mikor tör ki belőle.
A 35 millió "nem zsidó" halott jó része, sajnos, katona volt, nekik sem lett volna szabad meghalniuk.
kokopelli
@csak úgy...: (14:59) Az a két jel az két S-betű !Azok ebben az ábrázolásban a "SutzStaffei" (védegység) jelei voltak!
Illen eccerű a dolog! (;-))
Peller Anikó
@róker33: Igazad van teljesen. Sztálin

eszetlenül gyilkolt mindenkit aki nem volt szimpatikus neki vagy csak csúnyán nézett rá
míg Adolf pont fordítva, ő

esztelenül gyilkolt mindenkit aki csúnyán nézett rá vagy aki nem volt patikus vagy szimpatikus.

Rengeteg eszed van, kéne indulnod valami tanulmányi versenyen. A gittler a saját népét küldte a halálba, meg a lengyeleket, meg az oroszokat, mega zsidókat, meg úgy általában mindenkit.

@Nyírfa: Lukas Matyi.
Nessy
A propin kitört a durbincs járvány!
Pálinkás Pál
@vacsi: no akkor ugorj neki gyorsan a történelemkönyveknek...mennyi civil áldozattal járt a 2. Vh...a bombák sem válogattak ám...ott is pusztult mindenki,öreg,gyerek,asszony...csak javasolnám,pl nézz utána Drezda bombázásának...
csak úgy....
@Nessy: csak a romlott hal árusok szaporodtak.
kokopelli
@Nessy: megpróblja ay eredeti durbincsot eljátszani,de elég szomorú egy hülyét egy másiknak utánozni!
Nessy
@kokopelli: Pláne, ha az eredetinél sokkal hülyébb!
Nyírfa
Látom, rokker beindult, esküszöm, nem gondoltam volna, hogy ennyi abnormális ember él köztünk. Kurva nagy csalódás.
Most főzök, de majd jövök.
csagyi
@rokker33: Csak azért,hogy lenyugodjál:A náci jelképeket,a vörös csillagot és a nyilas jelképet is hazánkban letiltották.
Tehát az nem képezte vita tárgyát, hogy Te ezekről mit gondolsz.A vita tárgya eredetileg az volt,hogy ez 44 e?
Nem az.
kulabombaafityiszre
@Shikari: ma, 12:17
Jé,csak nem egy félkegyelmű román nácit tisztelhetünk benned?
Bár imádott vezéred is olyan hityiklis mint hitler volt.
Azt azért remélem tudod,hogy az olyan hülyéket is elvitték ezek a "44"-esek ,amilyen te is is vagy,
Idióta náci viktornyák.
vacsi
@Ludas Matyi: Ez nem igaz, ezt a gyilkosok terjesztik! Anyukám 45-ben volt 18 éves, a gimnáziumi osztálytársainak fele zsidó volt - mindet elvitték, családostul, egyetlen egy jött haza közülük. Tablóképük, érettségi találkozójuk soha nem volt; mikor megkérdeztem, hogy miért, azt mondta: miről beszélnénk? Hogy ki, hogy pusztult el?
És én neki hiszek, nem a gyilkosoknak, illetve azok utódainak...
vacsi
@Pálinkás Pál: No, és az arabok kiktől vették el?!
vacsi
@Pálinkás Pál: Én sem "vagyok oda a zsidókért", de a gyilkosokat gyűlölöm!
csak úgy....
gyakorlatilag a diktátor támogatók ,mindíg a maguk sírjukat ásták..
rokker33
@Peller Anikó: Neked is sok eszed van az IQ szinted az életkoroddal megegyezik vagyis olyan 25 30 körül van! Hitler a népét küldte a halálba,de azok legtöbbje katonák voltakyakik parancsot teljesítettek.Ma ugyan ezt teszi az USA az oroszok Kína stb STB csak nem említik meg! Nem azt írtam hogy amit Hitler tett az helyes volt, hanem azt hogy a saját népét saját hű katonáit nem ölette meg úgy mint Sztálin! Mindenki Hitlert átkozza pedig az orosz diktátor sokkal veszélyesebb volt!De neked kár magyarázni a tündér országban élsz ahol a fehérek cigányok niggerek zsidók békességben élnek pedig minden nap állandóan harc folyik napi 24 órában csak annyira ostoba vagy hogy észre sem veszed!!Na menj játszani a Barbi babákkal neked az való!
rokker33
@csak úgy...: : baromság! ha nem támadok meg senkit akkor nincs ellenségem persze a második világháború küszöbén az csak úgy ment!!Jól tette Hitler hogy megtámadta Oroszországot,ha nem teszi meg akkor Sztálin támadja meg Európát és akkor mi már nem írnánk egymásnak , így meg hogy elbukta az egész 2 vh-t az lett a legjobb vég!Persze sokan meghaltak,de ha nyer Hitler akkor egész Európa elpusztult volna legalábbis az emberek nagy része!
rokker33
@csagyi: És aki legyártja és eladja ezeket a jelképeket,azokat miért nem veszik elő!Nagy a kereslet az ilyen jellegű antik vagy illegális tárgyakra! Amúgy nem ártanak már ezek senkinek csak a zsidók sírnak miatta,de ők árulják a legtöbbet a pénz miatt!
Peller Anikó
@tróger33: "hogy Hitler a saját népét saját hű katonáit nem ölette meg úgy mint Sztálin!"

Nem hát hülyegyerek, másképpen ölette meg. A frontra küldte őket ahol azt hitték felsőbbrendűek mint te vagy, aztán meghaltak. Mondjuk nem volt kár értük de gittler ugyanúgy a halálba küldte őket mint sztalin az ő népét. Ráadásul az oroszok a saját hazájukat védték csakhát a joszip irtotta is a saját népét nemcsak a halálba küldte őket. Már akkor is sokan voltak, ez a probléma gyökere. Meg te vagy.
rokker33
@rokker33: meg amikor több millió dollárért eladnak egy 2 vh S tárgyat náci ereklyét tárgyat horogkeresztes jelképet, akkor miért nem illegális ??A zsidók olyankor nem szóltak mert hasznuk volt belőle nem is kis vagyon meg a több millió dolláros kártérítés!Le sem szarják a holokausztot a pénz az első!
Nyírfa
@rokker33: 15.14

" !Hitler nem véletlenül utálta őket és irtotta első perctől,hisz nagyon sok embert kisemmizett a zsidó bankárok gazdag jómódú zsidó emberek,csak ezt elkell titkolni az emberek elől, mert akkor nem dől a pénz a holokausztos bizniszből és hát milyen rasszista a fehér ember ugye?!A cigányokat is szeretni kell a niggereket is!! Mindenkit,de a fehér ember mit kapott cserébe!??? "

Amit leír az ember, azt úgy is gondolja. Tehát, Te helyesnek tartod , hogy Hitler irtotta az első perctől őket. A kisgyerekeket is, nehogy felnőve zsidó bankár váljon belőlük, akik lenyúzzák a "fehér" emberről még a bőrt is. Szerinted megérdemelték, hogy a szó szoros értelmében véve lenyúzták a zsidók bőrét, erszényt, lámpaernyőt készítve belőle, tényleg, nincs ebben semmi kivetnivaló, remélhetőleg szépen megmunkálták.

Az ismereteid a világról, az emberekről , a történelemről ijesztően kis területet járnak be. Ha kicsit, csak egy kicsit gondolkoznál, akkor eszedbe jutna, hogy a négerek nem szabad akaratukból kerültek a szegény fehér ember világába. Szerinted a a ma gazdag európai hatalmak miből tettek szert a vagyonukra?
A zsidó emberek azért kezdtek kereskedni, mert eltiltották őket más mesterségektől, nem lehettek politikusok, tanárok, tudósok, újságírók. Valamiből meg kellett élniük. Azért korlátozták őket, azért a generált , mesterséges gyűlöletkeltés, mert számukra a tanulás, a gondolkodás, az erkölcsi és fizikai tisztaság, a család és a tágabb közösség összetartása elsőrendű volt. Tükröt tartottak, és a "fehér" ember inkább összetörte a tükröt, csak ne kelljen látnia magát benne, az évezredes tunyaságát, a szellemi nyomorát, a kisszerűségét, az ostobaságát, a kegyetlenségét.

Lám, a tükrükben most Te is láthatod magad. Ha van bátorságod, belenézel, és elszörnyedsz magadtól.
csak úgy....
@rokker33: 19:07 szakadj le a II. világháboruról és gondolkozz a jelenen és a jövön!
nem köne magad a múlttól átbaxni hagyni, a múlt genya és mindenre képes..
rokker33
@Nyírfa: Miért gondolod azt hogy helyesnek tartom a gyilkolást?? EZ történelem ez megtörtént, ezen nem lehet változtatni! Még jól jöttünk ki hogy meg bolondult Hitler mert így elvesztette a csatát! Hogy meghalt sok ember arról már kár beszélni hiszen nem lehet vissza csinálni! ostoba gondolkozásu vagy hogy ilyeneket feltételezel rólam és hidd el nyugodtan a tükörbe nézek nincs lelkiismeret furdalásom!Ha nem értetted meg hogy mire akartam célozni akkor már nem is fogod!!
csak úgy....
@rokker33: a történelmet mindíg mások írják és mindíg a jelenlévö hatalom szája íze szerint, pld. engem még valagba rúgtak volna,ha azt mondom nyilvánosan ,hogy 56 forradalom volt ! érted a különbséget ?
rokker33
@Peller buta Anikó: Miért most a 21. Században mi történik te Ostoba jószág!! Ugyan úgy meghalnak emberek ugyan úgy vannak háborúk! Putyin kezén is sok vér tapad ez nem arról szól hogy én szeretem Hitlert vagy szeretnék embert ölni!!Ez tény nem csak az RTL klubon kell nézni a propaganda szart nézz szét kicsit a világban és rádöbbensz , hogy ma is sok ember meghalt akarata ellenére!Ez történelem ezek megtörtént események amin soha senki nem tud változtatni!
rokker33
@csak úgy...: Értem de a valóságot ami akkor megtörtént azt nem lehet a végtelenségig elferditeni vagy eltitkolni! Hitler egy gonosz ember volt de most is vannak gonosz emberek akik miatt sokan hallnak meg ezt ne felejtsd el!
grincss
@Nyírfa: Szívem szerint többet adtam volna ...
Ne vitatkozz ilyen rokker33 félékkel, mert lesüllyedsz az ő nívójukra!
Hagyd őket, hadd baxxanak egyedül!
rokker33
@grincss: Miért akkor most minden szép a fehérek cigányok niggerek megférnek egymástól nincs háború nincs szegénység senkinek sem esik baja!Ezt akarod hallani akkor elég agy károsult vagy ha nem látod át hogy a valóságban a 21. században is sokan hallnak meg ,csak az ilyen csökkentett képességűek mint te és Pelle buta Anikó nem fogjátok fel! És lehet engem rasszistának hívni csak nem tudod hogy több a roma barátom mint magyar,de van szerb és török haverok is szóval nem hiszem hogy én vagyok a rasszista csak utálom az olyan embereket akik egy kontinenst akarnak tönkretenni és jó úton haladnak!
grincss
@rokker33: Fordítva ülsz a dakota lovon, pubi!
Miért nem a témához szólsz, miért keversz bele mást?
Azt tudod-e a csökött agyaddal, h a "Holokamuzás, Holokauszt tagadás bűncselekmény?
Véletlenül?
Tudod, az a bajod, h sokáig éltél vidéken és nem fejlődött ki az agyad!
Nna, PÁ, kis nyilas!!
Peller Anikó
@csak úgy...: 20:13, Gimiben a történelemtanárunk bejött az első órára és azt mondta: a történelem pártos tudomány. Nem értettem miért ezzel kezdte. Hát ezért.
Nyírfa
@rokker33: 20.06

" !Hitler nem véletlenül utálta őket és irtotta első perctől, "

Ezt Te írtad. Ezt nem lehet félre érteni, és nem lehet kimagyarázni. Bár próbálod.
Minden rasszistának van zsidó , cigány, néger barátja, szeretője, akire hivatkozhat.
rokker33
@grincss: Az első 1 2 hozzászólás a témához illett csak jött a magad fajta kioktatni pedig nem is kérdeztem senkit csak hozzá szóltam ehhez a témához! Már rasszista vagyok Hitler imádó ostoba falusi XD csak mosolygok rajtatok, hogy mennyire ostobák vagytok! Olvasd vissza hogy kik tértek el a cikktol csak már habzik a Szátok fotel huszárok!!
grincss
@rokker33: Egy szó, mint száz, náci patkány vagy!
human
Kérném az itt kommentelő nácikat, hogy vállalják fel a szimbólumot és ne kamuzzanak. Legyenek legalább most bátrak így névtelenül.
teuton
@human: Tenyleg ilyen naiv vagy, hogy a birkak, nacik, tahok, bunkok akik itt nevtelenül -penzert?- mocskolodnak, valaha is barmihez a nevüket adnak? Ök a nyilas es AVH-s nevtelen besugok gyerekei es unokai. "Ezek mindig ugyanazok..."
teuton
Es az intezkedö, ill. NEM intezkedö rendörök, akik elhittek, hogy ez 44, meg mindig rendörök??? Az 50es 60as evekben nem voltak ilyen hülyek a fakabatoknak nevezettek, mert volt 8 altalanosuk! Kettönek együtt...
kokopelli
@rokker33: Hitler nem a népét (az osztrákokat),hanem elsősorban a németeket küldte a háborúba! Münchenbe is úgy
érkezett mint egy csóró kocsmábajáró félalkoholista senki!T.k a bajoroknak köszönhető az egész ß@r,mert nem ütötték
agyon a kocsmázó, tehetségtelen festőt"!
Aki Én
@Pálinkás Pál: Azért tegyünk különbséget a fronton elesett emberek (akik között szintén voltak zsidók is), és a koncentrációs táborokban, kizárólag származásuk miatt legyilkolt tömegek között). Természetesen egyikre sincs mentség.
Őket egyébként nem is nevezném a háború áldozatainak. Nem mintha háborúban a fronton vesztett egyetlen emberélet is felmentést, értelmet kaphatna.
Ugyanakkor felháborító, hogy a holokauszthoz lépest sokszoros bolsevista mészárlásról tized annyi szó sem esik.
Nem vagyok zsidó, nem is tartom szerencsésnek, hogy ha valaki nem kedvel egy népcsoportot, vagy egy vallási csoportot, azt elítélje bárki. Ugyanakkor elítélem, ha ennek valaki hangosan ad hangot.
Itt van ez a félkegyelmű Shikari. Ugat mindenkire, hangosan zsidózik cigányozik, arabozik, németezik, nyugatozik, buzuzik..., de ha valaki a magyarokra, pontosabban a gazdájára tesz kritikus hangot (semmi kivégzés, listázás, begyűjtés, tábor... ahogy ő szokta), akkor vérig van sértve, hörög...
Pedig még csak nem is a társadalmunkat, vallásunkat, identitásunkat kritizálták, csak a beteg gazdáját.
De a cikknél maradva, ez egyértelmű náci jelkép a maga jelentésével, amit a kiérkező házigazda igazolt is.
Nem normális dolog ártatlan emberek millióinak kiirtásával összefüggő jelképpel feltűnősködni, ünnepelni.
És ugyan a bolsevista népirtásról érdemtelenül kevesebb szó esik valóban, annak kifigurázása, felidézése, tagadása is kevésbé hétköznapi.
Pálinkás Pál
@Aki Én: látod ez igaz...Sztálin lágereiben nagyságrendekkel több ember, köztük rengeteg zsidó pusztult el!!! Mégis mindig a nácizmusról beszélnek...ehhez az egészhez csak azért szóltam hozzá mert csak eltelt már azóta 75 év...a világ számos pontján most is simán zajlik a "népirtás"..mégis mindig a nácizmussal foglalkoznak...
Peller Anikó
@Pálinkás Pál: engedtessék már meg, hogy
1. azzal foglalkozzunk amivel akarunk
2. azzal foglalkozzunk ami minket érint

Hogy kolumbiában vagy etiópiában mi történik az legyen az ő gondjuk
Pálinkás Pál
@Peller Anikó: azt téged mennyiben érintenek a 75 éve történt dolgok???
Aki Én
@Shikari: A Heineken csillaga kicsit régebbi. Megintcsak más a jelentése akkor, ha a mutagatója lenácizza saját magát, és hozzád hasonlóan induló vagonokat emleget? Érted a különbséget?
Aki Én
@Shikari: Szabad, nem erről van szó. Ahogy te teszed, az elmebetegség. Nem szeretek valakit azért mert mondjuk zsidó. Nem is utálok valakit azért, mert mondjuk zsidó.
Elmondom mégegyszer, amit veled kapcsolatban mondtam:
Ugat mindenkire, hangosan zsidózik cigányozik, arabozik, németezik, nyugatozik, buzuzik..., de ha valaki a magyarokra, pontosabban a gazdájára tesz kritikus hangot (semmi kivégzés, listázás, begyűjtés, tábor... ahogy ő szokta), akkor vérig van sértve, hörög...
Magyarellenesen senki, még a hazaáruló kormányod sem beszél. orbán ellenesen viszont a fél világ.
Aki Én
@Shikari: ...ritkán buszozom, nekem van jogosítványom, mert nem vagyok beszámíthatatlan, mint te.
Egyébként meg a sírni fogsz :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))
kereső
@RonaGyuri: Már konzultált- még 2006-ban, a fradi lelátóin, amikor is énekelték a "tiszteletére" - "indul a vonat"...cimzetes nótát.Orbán zéró toleranciája az antiszemitizmus, a korrupció ellen csak üres szólam, mint varga judit jogállama.
kereső
@vacsi: A másik 35 millió meg CIVIL!! Nem katona, nem zsidó- csak egyszerűen civil,mindennapi ember.
vacsi
@Shikari: Bocsáss meg, valóban nem említettem meg. Nem azért, mert elfelejtettem, hanem azért, mert én nem tartom hősies, bátor dolognak, ha védtelen öregeket, gyerekeket, stb. gyilkolnak - csak úgy, szórakozásból...
Aki Én
@Shikari: Nem a megnevezéssel van baj, úgy hívod a társadalmi csoportokat, ahogy akarod.
Viszont mindentől függetlenül, te egy súlyosan beteg ember vagy. Ez tisztán látszik minden megnyilvánulásodban.
És mondhatjuk ezt is bárhogy, bármelyik megfelelőjével, a tényen nem változtat.
Aki Én
@Shikari: Szerintem te súlyos elmebeteg vagy, és ennek a határozott véleményemnek hangot is adok.
Aki Én
@Shikari: ...a te lemezed már régen elakadt, valamikor kisgyermek korodban, mikor bántott valaki. Sajnálatos, de attól ,hogy értetlenül kapkodod a levegőt, még igaz sajnos, hogy súlyos elmebeteg vagy.
Namely
@Peller Anikó: Azért ennyi sületlenséget összehordani...
"Nem hát hülyegyerek, másképpen ölette meg. A frontra küldte őket "
Azért ezt a kettőt ne keverjük. Az egyik az, hogy gulágra küldi a hozzá hűséges embereket, a másik pedig, hogy az versailles-i diktátum után visszaadja az önbecsülésüket és megbosszultatja velük a jogtalan sérelmeket (amire a jövőben is számíthatnak azok, akik 75 éve lakmároznak a németek húsából).
"ahol azt hitték felsőbbrendűek mint te vagy, aztán meghaltak. "
Nem csak hitték.
"Mondjuk nem volt kár értük "
Oh, milyen kedves. Ez a libsi/Lenin-fiúk/sztálini szeretet.
"gittler "
Te orosz vagy? Mert ők nem használják a "h"-betűt első helyen. Ők írják, hogy "Гитлер"
"Ráadásul az oroszok a saját hazájukat védték "
Igen, ezt a finn, észt, lengyel, litván, ukrán, lett, grúz nép is jól megtanulta, hogy az oroszok csak a hazájukat védik. Vagy arra gondolsz, amikor 1941-ben a németek megtámadták őket? Érdekes. Mikor vannak a határ mentén előretolt állásban alakulatok? Igen, amikor támadni készülnek, ahogyan a szovjetek is tették (volna, ha Hitler nem előzi be őket).
"Már akkor is sokan voltak, ez a probléma gyökere."
Hú b+
"Meg te vagy. "
Inkább te, és a történelemtudás hiánya.

A cikkhez: hol volt eddig népszavazás arról, hogy milyen jelkép legyen tiltott?
:D
Ja, igen. Sehol.
vacsi
@Shikari: A gyilkosokban semmit nem tisztelek: azok gyilkosok!
vacsi
@Shikari: Igen, sajnos, mind azzá válik. Ezért nem is tudnak később a békés életbe beilleszkedni, lelki sérültek maradnak örökre.
Ludas Matyi
@rokker33: nem valtozott semmi, most is ök iranyitjak a vilagok bankjait, politikusait. Mar a Rothschild & Rockefeller & Co. ezelött 10 evvel közölte, hogy gondoskodni kell a nepek kiirtasarol, mert a 7.5 Milliardot nem visel el a föld.
A feher nep mindig intelligensebb, es okosabb lesz, ezert kell keverni a buta arabbal es negerrel, hogy a következö genaratiok ujonnan a nullarol induljanak.
Ludas Matyi
@vacsi: Csavarinde motoszkalas uzsella? Ezert a neved röviditese Vacsi?
Akkor most figyelj.
Edesanyadat tisztelem, mint minden jo anyat.
Erröl beszeltem aranyom, minden Jewisht elvittek a munkataborokba dolgozni a nemet hadseregnek.
Az se nem gond hogy az osztaly fele Jewish volt, gondolom voltak romak is.
Miert lett volna eretsegi talalkozojuk, amikor mindegyik elhagyta europat es vagy amerikaba, paraguayba, ausztraliaba es meg ki tudja hova menekült csaladostol.
Az, hogy edesanyad azt a kijelentest tette, hogy:
"miről beszélnénk? Hogy ki, hogy pusztult el?" ö mar ezzel a storyval megvolt etetve amit a Churchill es az ö bergyilkosai terjesztettek.
Sajat maguk meselik el a zsidok akik ott voltak (edesanyad nem volt ott), hogy semmifele gaz kamrazas nem volt, csak a zsidok ezt karpotlasra hasznaljak a vilag orszagai ellen es ezert a vilag leggazdagabb emberei is ma, mind zsidok.
Persze vannak roma milliardosok is a te orszagotokban.
Ludas Matyi
@szegfue: ott voltal velük, vagy a kamu Ami es az Angol filmekre hagyatkozol?
szegfue
@Ludas Matyi: 13:35 Kérdésed melyik hozzászólásommal kapcsolatos? U.is én az önkényuralmi jelképekről beszéltem végig... az más kérdés, hogy az itt szereplő cikket a "kollégák" párhuzamba állitották a II. vh halottjainak számával és a zsidó elhurcoltakkal... aztán jött Hitler, Sztálin, zsidózás, feketézés, stb. melyekhez én egyáltalán nem füztem hozzá semmit sem, még "átvitt" értelemben sem. Esetleg eltévesztetted a cimzést...
vacsi
@Ludas Matyi: Én is tiszteltem Ludas Matyit - mármint a mesebelit...
A "vacsi" elnevezést nem sikerült megfejtened.
Anyukámnak egyetlen cigány - mai szóval roma - osztálytársa sem volt. Lehetett volna, de nem volt.
Amikor én hallottam ezt a borzalmas történetet - még igen kis gyerekként -, a zsidók kárpótlásáról szó sem volt.
Egyébként köszönöm a bőbeszédű tájékoztatást, de a nagymamám erre mondogatta: ha hallgattál volna, bölcs maradtál volna!
Ugye nem baj, hogy én mégis Anyukámnak hiszek?
kokopelli
@Peller Anikó: A.Hitler annyira jó volt a katonáihoz, hogy az általában enyhe orosz télben beutalót adott nekik
Sztálingrádba!Az út vége felé már a gyalogláshoz és a -40°C-hoz is hozzászoktak!Nemhiába mondta a kis angol
szivaros: "A történelem mindig az,amiben az utókor megegyezik"...vagy nem !? A magyarok sokkal edzettebbek
lehettek,mert állítólg a csizmatalpaik könnyű papírból voltak! (;-))
Ludas Matyi
@vacsi: anyukad szent es örülj, hogy volt aki felneveljen, mert masoknak meg ez sem adatott meg. Vallasszabadsag van es annak hiszel, es ahhoz imadkozol akihez eppen szeretnel.
Ludas Matyi
@rokker33: pontosan 60 Millio es ennyi volt Mao Zedongnak is.
Sokat lehetne erröl beszelni, mert a hirek a törtenelmek ugy el vannak ferditve ahogy ezt az Alliiertek elöirtak.
A Hitleri haborut es az ezzel jaro fegyverkezest mar akkor is a Rotschild csaladok finanzieroztak, mint a mai politikat is.
Nemetorszag meg a mai napig is az amerikai fennhatosag ala tartozik, es meg a mai napig sem irtak ala a meg nem tamadasi szerzödest.
Hosszu, de erröl igen sok könyv megjelenik Nemetorszagban.
Ludas Matyi
@Ludas Matyi: sajnalom viragom, de ha ugy viselkedsz es elsz, mint 1956-ban a magyarok, hogy a zart spalettak mögül neztek az egyetemistak es meg par szaz bator magyar haborujat a riusszkik ellen, akkor ott maradsz abban a sötet szobaban a spaletta mögött, es halvany fogalmad nem lesz a valos törtenelemröl. Ige sok anyagom van az öseimtöl ahol ök mint katonak velemenyt alkottak (valos) Adolf Hitlerröl.
bodorandras
@Pálinkás Pál: Ki kezdte a világáborút, te elmebajos?!. Igyál kevesebbet! Vagy a neved kötelez erre?
Ludas Matyi
@bodorandras: na bandika ki kezdte a II. vilaghaborut, ha mar ennyire fel vagy vilagositva?
Ha jol ertem, szerinted a nemetek.
Orrrriasi tevedesben vagy.
Ugyanis az angolok lefizettek az akkori lengyel kormanyt, hogy rohanjak le a nemeteket, mert kellett
egy bünbak ahhoz, hogy ök is beszalljanak a haboruba, hogy megfekezzek a nemetek hatalmas fejlödeset,
ami felülmulta az angolokat.
Csak ugyebar a nemeteknek kivalo hirszerzöik, kemeik voltak, akik figyelmeztettek AH-t, hogy mi a szandeka
a lengyeleknek.
Es mielött meg a lengyelek egy lövest is leadhattak volna, a nemet hadsereg bevonult es megsemmisitette
a lengyel hadseregeket, aminek sajnos igen sok civil is aldozattul esett.
A Kopp Verlag (kiadonal) megrendelheted a valos törtenelmi könyveket.
bodorandras
Na, Matyika, aki nem vállalod az arcodat: nagyon sokan vannak, akik nem értenek egyet veled. Mekkora és hány hadserege volt a lengyeleknek, hogy csak úgy ukkmukkfukk lerohanták volna a németeket? (Szerinted, ugyebár több!) És ki vonult be egy másik ország területére, tankokkal, repülőkkel, ágyukkal, stb. Az afgánok, vagy a németek, kérlek világosíts már fel. Úgy vélem "áldozattul" estél a "valós történelmi könyvek" állításainak. (Kapsz valamit a Kopp Verlagtól a reklámért? Vagy csak egyszer hopp, máskor kopp?...) Forgasd szorgalommal a magyar helyesírás tárgyú könyveket is!
Aki Én
@Ludas Matyi: ...na, azért ez nem ilyen egyértelmű. Azért sem, mert egyes álláspontok szerint már 1937. júliusában, a kínai-japán háborúval kezdődött a II. világháború.
De ha azt mondjuk, hogy az európai harcoktól számítjuk (akkor miért nem európai háború?) akkor az az álláspont is elfogadott, hogy lengyel egyenruhába öltözött német katonák foglalták el Gliwice-t, illetve az ottani rádióállomást. Ez volt az ürügy.
A mai történéseknek is sok nézőpontjuk, megítélésük van, hát még az évtizedes történéseknek. Ráadásul ma gyorsabb a híráramlás, nehezebb az eltagadás, hamisítás.
Vegyük a hazai, közmédiának csúfolt álhírgyárat. Akik azt nézik, semmit nem tudnak a hazai dolgokról.
Szóval ahogy a Piramisok keletkezéséről, úgy a világháború történéseiről sem tudunk mindent.
jesz
@Shikari: ennek a fejlett szintű német gyilkos hordának az agymosott utódainak nyalja a seggét a fínom, művelt nyugat, meg mi...ennek a felsőbbrendű náci népségnek az utódai még ma is lemennek a pincébe, és ott csókolgatják a nagypapa vaskeresztjét, naftalinozzák az egyenruháját...aztán felmennek, és ölelgetik a migránsokat..

Itt meg boldogan robotolunk a gyáraikban. Ők győztek.
Ludas Matyi
@Aki Én: szivböl ajanlom a Kopp Verlag törtenelmi könyveit.
Aki Én
@Ludas Matyi: ...kinek mi hiteles... Itt már azt sem lehet mondani, hogy ,,így emlékszem".
Nem gondolom, hogy ma már ennek jelentősége lenne. A történelemhamisítás ma is folyik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.