Gyurcsány Ferenc és az MSZP szerint Orbán Viktor tisztességtelenül járt el, amikor a bűnözéssel kapcsolatos etnikai összefüggéseket emlegetett; a Fidesz helyettes szóvivője szerint a közbiztonság romokban hever; Tóth Károly (MSZP) pedig azt üzente valamennyi politikusnak, hogy ne a rendőrség hitelének tönkretételével javítsák saját imázsukat.

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Alexandrosz
Szerintem,nem a politikusoknak kell üzenni,hanem a Miniszter elnökének szólhatna,hogy az ORFK.Vezetőjének olyan személy kell,aki ért a közrend-közbiztonsághoz,a bünügyekről már nem is beszélek,nyilatkozataiban észrevenni,hogy fogalma sincs arról amiről beszél.(lásd.veszprémi eset az ügy.bír.-val).
furfang
Gyurcsány kormányzásának 90%-át az Orbán Viktor legyűrésének szentelte. Ennek érdekében semmi nem drága. Kilóra vásárol meg mindenkit, aki az ellenpropagandába beszáll. Ez ma már a napnál világosabb.És végtelenül dühös, hogy nem tudta maga alá gyűrni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.