Harmincöt magyarországi otthon érintett az ügyben.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szegfue
@Shikari: Szerintem most nem tudod miről beszélsz! U.is a lélegeztetőgép nem egy mosógép, amit, ha 1x megmutatnak, képesek vagyunk bekapcsolni. 1 hetes "képzés" után az előadó azzal fejezte be a mondókáját: most megtanulhatták a gépek kezelését, de egy pillanatig se gondolják, hogy u.ilyen gépeken fognak dolgozni. Tehát minden tipust másképpen kell kezelni, ráadásul "élesben", beteggel! Az idősekkel kapcsolatos feladatokat képesek ellátni, csak éppen a Covid-os betegeket nem tudják ápolni, akiket lélegeztetőgépre kell tenni...vagyis kórházba kell vinni őket. Ezek az idősotthonok nem kórházak.
szegfue
@Shikari: Igen kötelező orvost alkalmazni, akik kb. olyanok, mint a háziorvos: vérnyomást, cukrot mér, meghallgatja a pácienst és bizony szakorvoshoz irányitja, vagy ha éppen valaki rosszul lesz, akkor mentőt hiv. Sajnos ez megint egy asztal mellett létrehozott előirás. Leirtad a véleményedet én is... semmi "közös pont" nincs benne, igy nem vitázok ezen sem...
legott
Kásler Miklós alatt és után Magyarországon volt/van a legtöbb rákbeteg elhalálozás Európában.
Kapott valami díjat valamiért (direkt nem nézek utána, mert nem érdekel és díj ide, díj oda, a rossz számadatok, a tények mást mutatnak)
Szóval milyen ember az, aki a tízparancsolattal jelentkezik be emberminiszterként.

(Felfogná... megértené végre a sok félrevezetett, becsapott keresztény, hogy a Tízparancsolat a zsidókra vonatkozik, a zsidókkal kötött szövetség része?!
Az új szövetség - az Újszövetség, felülírta a Tízparancsolatot !!!
Kásler Miklós buta és félrevezet másokat - a butasága okán fogva.

"Vak vezet világtalant, és mindketten verembe esnek")

Kásler Miklós nem érti istent, nem érti az embereket - teljesen alkalmatlan a feladatára.
Kásler Miklós az egyik szükség idióta Orbán Viktor játszmájában, amiben Orbán Viktor totalitárius hatalomra tör Európa majdnem közepén.
De magyaro, férfiak és asszonyok, ne magatokat okoljátok azért, hogy szinte smmit nem tudtok ez ellen tenni!
1. Orbán a kétharmaddal olyan emberellenes, törvényellenes törvényekt hozott, amik megakadályoznak téged abban, hogy jól és jót tegyél. ha ellenszegülsz a törvénytelenül meghozott törvénynek, te számítasz bűnözőnek.
2. Orbánnal az Európai Unió sem tud mit kezdeni törvényesen. Orbán a demokrácia korlátait (az emberekbe, az egyén szabadságába vetett hitet) használja fel arra, hogy támadja azt a demokráciát, amelyik lehetőséget adott neki arra, hogy tönkretegye.
Pont ezért egy undorító féreg Orbán Viktor.

Csak arra gondolj, ha minden európai országban olyan típusú nacionalista vezető lenne, mint Orbán Viktor, MÁR HÁBORÚBAN ÁLLNA EURÓPA - KERSZTÉNY EURÓPAIAK KERESZTÉNY EURÓPAIAKAT ÖLNÉNEK A HÜLYE ABERRÁLT POLITIKUSOK HATALOMVÁGYA MIATT!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.