Gárdony — „Nem igazán világos, hogy milyen alapon kérdezi meg két magáncég törvényesen felvett támogatásait” – fogalmazott lapunknak L. Simon László fideszes képviselő felesége, akit a cégei által nyert uniós pénzekről kérdeztünk.

Forrás: blikk.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Nem csak hirdetik, de úgy is gondolják

ártunk és qurmányunk potentátjaira - legalább is ebben a konstellációban – nem mondható, hogy miközben bort iszik, vizet prédikál

A brahmanák mantrázása sporadikus jelenség ahhoz a folyamatos rinyáláshoz képest, amit Orbán és potentátjai nyomaznak a Brüsszel elleni szabadságharc jelszavával, a „nyomják Krahácsot”-tól a Szájjártató kakadúnk útszélien arrogáns mocskolódásaiig. Legfőbb vádjuk, hogy a mocskos EU bele akar pofázni abba, hogy mire költjük a saját pénzünket. Arra az ócska trükkre hivatkozva, hogy ők adják és címkézetten, meghatározott célokra. S még olyan is akad – alig tudok a felháborodástól megszólalni -, hogy ellenőrizni lenne pofájuk!!
Eklatáns példával szolgál a blikk.hu arra, hogy ezek a potentátok ezt magukra is hasonlóan gondolják. Maga a cikk alapvetően egy hétköznapi történet egy fityesznyik családja azt követően, hogy évek óta kiemelkedően ömlik hozzájuk az állami támogatás, most majd 150 millióz nyertek két EU-s pályázaton is.
Nos mint mondtam ez megszokott, sőt mindennapos dolog. Az azonban amivel a derék képviselő elhajtotta az érdeklődő újságírót (a pofátlan alak arról kíváncsiskodott, hogy a cégei által nyert uniós pénzeket mire fordítják).
Pontosabban nem a képviselő – ő csak lerázta mondván: mit tudom én „kérdezzék a feleségemet” -, hanem a felesége.
Na de álljunk itt meg egy pillanatra! Remélem nem csak nekem ösmerős ez a „kérdezzék a feleségemet” duma! Igen a derék Matolcsy NER-társ tudta közölni, mikor kiderült, hogy ők nem léptek ki a magánnyugdíj-rendszerből!!!
hirtv.hu/data/cikkek/2425/24259/cikk-2425976/1_1hm_fit_1200x10000.jpg
No de vissza a drága jó Vass Eszterhez, L. Simon László feleségéhez, lévén róla van szó. A derék családtag tudta közölni, pontosabban emelt hangon kikérte magának, hogy „Nem igazán világos, hogy milyen alapon kérdezi meg két magáncég törvényesen felvett támogatásait”! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.