ALAPVETŐEN JÓ ÍRÁS TOTÁLIS TÉVEDÉSEKKEL!!! =)) Milyen a magyar választó? Milyen a politikus? Milyen az ellenzéki politikus? Az ellenzéki pártoknak 2022 előtt egyebek közt ezeket a kérdéseket kell tisztázniuk, aztán tervet, programot, menetrendet készíteniük – fejti ki a szerző. Ha erre képtelenek, azt ajánlja, menjenek el tréningre az SZFE-s hallgatókhoz. A hvg360 vitasorozatának újabb darabja.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
A szó zseniális,

a cikk meglehetősen jó, azonban számos megállapítása totál tévedés

A derék Somogyi Zoltán: „Krumplizmus – Az ellenzék esélyeiről” címmel írt a fizetős HVG-ban.
A címben szereplő kifejezés igencsak találó, sőt egyre találóbb. Már az eredeti performance is sokat elárult az országról. A közvetlen reakciók ezt még jobban kiemelték. De a derék Tház-mester minapi reakciója végképp létjogosultságot adott a kifejezésnek. Maga a téma és a feldolgozás is tisztességes szándékú és megoldású. De van néhány kitétel, ami nagyon mellé ment.
Már azon értekezése, hogy Orbán „A magyar ember egyedi és bátor, ezáltal lett egyéniség az európai kavalkádban” kijelentése a köznek szól is erősen véleményes. Sokkal inkább magát próbálta körül írni. Azonban az stimmt, hogy „azt szereti a legjobban magával kapcsolatban hallani, amiből hiányérzete van”. Bár belegondolva csak hiátusa van, mert ő magával elégedett!
A legnagyobb melléje azonban az az elmélkedése, hogy: „Az az ember joggal gyáva és megalkuvó, akinek a családjában volt dédnagypapa, akinek leverték a veséjét …”. A dolgok – aminek a krumplizmus csak egy része - lényege valahol itt keresendő. Pontosabban a mostani hangadók dédnagyapjaik, nagyapjaik. szüleik és nem ritkán önmaguk is, ha nem is mindig fizikai értelemben, de szellemileg igensokak veséjét verték le!
S ebben a krumpli ügyben is tobzódó Kövér NER-társ az eminensek közé tartozik! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.