Személyzetpolitikai célból januártól élesedik a Kormányzati Személyügyi Döntéstámogató Rendszer a belügyminiszter felügyelete alatt. Ide minden adatot fel kell majd töltenie az egészségügyi szolgáltatónak is a foglalkoztatottakról. Az informatikai fejlesztést sem akárkire bízták... Alapvetően egy több éve tartó hatalmas informatikai fejlesztésről van szó. A Kormányzati Személyügyi Döntéstámogató Rendszerről (KSZDR) szóló törvényjavaslatot október 27-én nyújtotta be Pintér Sándor belügyminiszter. -----------Nagy tezsvér fidel!

Forrás: mfor.hu
Feltöltő: sgl
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
És ettől majd több lesz az orvos? És a GDPR nem fog befigyelni? Mert akkor irány Strasbourg!...
Qqberci
És ettől majd több lesz az orvos? És a GDPR nem fog befigyelni? Mert akkor irány Strasbourg!...
Clavigo
Sanya bácsi ehhez is ért... Érdeklődöm,,hogy azt a félhülye Kaslert miért tartjuk,,miért is fizetjük ???
namihami
Mindenkiről tudni mindent. A Sztálin meg a Hitler (és hasonlók) hogy dörzsölnék most a markukat.
Ennek az új, chippel ellátott személyinek is az a szerepe,hogy bárhol, bármilyen helyen, egy mozdulattal tudhassanak rólad mindent. Azt mondták/mondják, hogy a z illetékesek pusztán a rájuk tartozó adatokhoz férhetnek hozzá. És erről ki biztosítHAT engem. Honnan tudhatom, hogy a rendőr nem nézhet bele pl. az orvosi, banki és egyéb adataimba is. És fordítva...
szegfue
@Qqberci: Persze, hogy nem lesz több orvos, csak egyszerübben "vezényelhetők" lesznek:((
szegfue
@sgl: Ez szerintem más kérdés... sőt ez a kormányban fel sem merült! Abban sem vagyok biztos, hogy bármelyik korosztály eltürné ezt... u.is a középkoruak pályájuk, erejük csucsán, az idősebbek meg a koruknál, tapasztalatuknál fogva már nem igen "nevelhetők".
kissé felnőttem
ávós-káder listás gyakorlata úgyis van, és az érintettek ehhez majd szólnak ám bácsi kérem, mennél nyugdijba vagy nem élnél tán meg? ja az egészségügyet kell gyógyítani mert ott nincs hozzáértő ? rossz megitélés ám ez is vagy az úr osztotta oda is be 10 parancsolattal ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.