Életfogytiglant kérnek neki.

Horrorbűncselekmény: Agyonverte saját nagymamáját, aztán elásta pincéjében a bajai férfi

Minősített emberölés bűntette és más bűncselekmények miatt emelt vádat a Bács-Kiskun Megyei Főügyészség azzal a férfival szemben, aki halálra verte a nagyanyját Baján, majd elásta a holttestét a pincében.

A 25 éves férfi már hosszú ideje kábítószerezett, és italozott a bűncselekmény elkövetésekor. Emiatt többször kezelték drogambulancián és pszichiátrián, de ezek nem vezettek eredményre, és agresszíven viselkedett a rokonaival. Előfordult, hogy családtagjait, köztük az 1940-ben született nagyanyját is bántalmazta.

Forrás: 24.hu

Kép: Pixabay

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gina
Nem kell ide menekült , elintézi ezt a jó magyar is, minden nap egy ilyen jó hir...ez Viktor csodaországa !!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
gina
Nem kell ide menekült , elintézi ezt a jó magyar is, minden nap egy ilyen jó hir...ez Viktor csodaországa !!!
nezelodo
@Shikari: Fehér, keresztény és heteroszexuális, ahogy a nemzeti kormányunk is kívánatosnak tartja... Csak azt nem tudom, hogy a második számú vezetőnk, (Vagy ebben a számozásban tévedek?) legjobb barátai mégis miért a keresztényüldöző, gyilkoló muszlimok közül kerülnek ki?
nezelodo
@Shikari: Tudod azok a fránya arányok, mégis kikapott egy kereszténygyilkost a vezetőnk, és keresztény módon megbocsátotta egy hittestvérünk gyalázatos meggyilkolását! Vagy ennyire erős a hite Krisztusban a miniszterelnökünknek?!
nezelodo
@Shikari: Magyar adózó állampolgár vagyok, vagy már a választóknak nincs is beleszólása, és véleménye sem lehet a történtekről? Felér egy vallomással az amit írtál, hogy egyszemélyi despota vezetővé alakult az az egykor lobogó szimpatikus, liberális fiatal politikus. Líbiában is ilyesmi játszódott le az elmúlt évtizedek alatt, és emlékezünk, hogyan indult... Ja és mi lett a vége.
nezelodo
@Shikari: Nem én nem vagyok kiskirály, de aki ilyen egyszemélyes etikátlan, és a "kereszténységével" ellentétes döntéseket hoz az sem az. Legfeljebb dafke, Lovasberényig... Hamis a próféta. De az sem fog örökké tartani.
nezelodo
@Shikari: Kolléga, én születésemtől keresztény vagyok, nem csak 89-től. Neked úgy tűnik szövegértési gondjaid vannak, ha nem érted azt, hogy én a miniszterelnök kereszténységére hivatkozok, amit ő maga hirdeti saját magáról. Azt pedig kétlem, hogy az un. többség akarata az, amit egy személyben eldönt Orbán.
nezelodo
@Shikari: Igen a "többség" világos, egyértelmű, a következő évek tervbe vett intézkedéseinek részletekbe menó tartalmát megismerhette, ami így hangzott "Folytatjuk". Hogy mit folytat nem tette hozzá, de ma már a rá szavazók is tudják, átverte őket is. Szerinted a pártfogók helyesnek tartják pl. a Mátrai Erőmű és az hasonló módon bonyolított gazdasági "tevékenységet"?
nezelodo
@Shikari: Valóban? Tényleg magyargyűlölők azok, akik kifogásolják a nemzeti vagyon ellopását, és ráadásul liberálisok, amivel Orbán is a hatalom közelébe került? Érdekes megközelítése a nemzeti érdekeknek!
nezelodo
@Shikari: Na, ha nem vetted volna észre éppen róla szól a polémia.
nezelodo
@Shikari: Fordulj szakemberhez, és kezeltesd magad.
csak úgy....
@nezelodo: már lemondtak róla a szakemberek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.