Életfogytiglant kérnek neki.

Horrorbűncselekmény: Agyonverte saját nagymamáját, aztán elásta pincéjében a bajai férfi

Minősített emberölés bűntette és más bűncselekmények miatt emelt vádat a Bács-Kiskun Megyei Főügyészség azzal a férfival szemben, aki halálra verte a nagyanyját Baján, majd elásta a holttestét a pincében.

A 25 éves férfi már hosszú ideje kábítószerezett, és italozott a bűncselekmény elkövetésekor. Emiatt többször kezelték drogambulancián és pszichiátrián, de ezek nem vezettek eredményre, és agresszíven viselkedett a rokonaival. Előfordult, hogy családtagjait, köztük az 1940-ben született nagyanyját is bántalmazta.

Forrás: 24.hu

Kép: Pixabay

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gina
Nem kell ide menekült , elintézi ezt a jó magyar is, minden nap egy ilyen jó hir...ez Viktor csodaországa !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nezelodo
@Shikari: Kolléga, én születésemtől keresztény vagyok, nem csak 89-től. Neked úgy tűnik szövegértési gondjaid vannak, ha nem érted azt, hogy én a miniszterelnök kereszténységére hivatkozok, amit ő maga hirdeti saját magáról. Azt pedig kétlem, hogy az un. többség akarata az, amit egy személyben eldönt Orbán.
nezelodo
@Shikari: Igen a "többség" világos, egyértelmű, a következő évek tervbe vett intézkedéseinek részletekbe menó tartalmát megismerhette, ami így hangzott "Folytatjuk". Hogy mit folytat nem tette hozzá, de ma már a rá szavazók is tudják, átverte őket is. Szerinted a pártfogók helyesnek tartják pl. a Mátrai Erőmű és az hasonló módon bonyolított gazdasági "tevékenységet"?
nezelodo
@Shikari: Valóban? Tényleg magyargyűlölők azok, akik kifogásolják a nemzeti vagyon ellopását, és ráadásul liberálisok, amivel Orbán is a hatalom közelébe került? Érdekes megközelítése a nemzeti érdekeknek!
nezelodo
@Shikari: Na, ha nem vetted volna észre éppen róla szól a polémia.
nezelodo
@Shikari: Fordulj szakemberhez, és kezeltesd magad.
csak úgy....
@nezelodo: már lemondtak róla a szakemberek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.