A kunszentmiklósi nyomozók két férfit őrizetbe vettek, a tettestársak elszámoltatása pedig folyamatban van.

Öt férfi baltával és drótos faléccel rontott az apára és a fiára, hatalmas verekedés lett a vége

A Kunszentmiklósi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának munkatársai 2020. november 1-én őrizetbe vettek két férfit – írják a rendőrség honlapján.

A gyanú szerint öt helybéli – egy korábbi vita miatt – délelőtt elment a későbbi sértett házához. A nyitott kapun keresztül berontottak a portára, és az udvarban tartózkodó 39 éves házigazdát és 17 éves fiát bántalmazták. Az idősebb sértettre egy 37 éves férfi baltával támadt rá; az éles eszközzel a sértett irányába sújtott, aki feltartott kezével védte ki a fejére célzott ütést. A fiatalkorút ketten bántalmazták. Egy további támadónál szöges dróttal kivert faléc volt, ő azzal próbálta megfélemlíteni a lakókat.

A nyomozók a bántalmazók közül két férfit őrizetbe vettek, bűntársaik elszámoltatása folyamatban van.

A rendőrök előterjesztést tettek a magánlaksértés bűntettével és súlyos testi sértés bűntettének kísérletével gyanúsítható kunszentmiklósi elkövetők letartóztatásának indítványozására az ügyészségen.

(police.hu)

Cikk- és címlapkép: pixabay.com

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Aki Én
@Shikari: ...mégis látványosan imádod :(
Oposit
A nyitott kapu cigány szokás. Mert ha jönnek a lopott cuccért a rendőrök, azt mondják, hogy valaki lerakta az udvarukra.
Ludas Matyi
es miert is csak 2-töt tartoztattak le, ha öten voltak? Sulyostestisertes? 5- es 10 ev közötti fegyhazat kerek, mint az emberiseg ügyesze!
Jozefina
Terror magyar módra!!! Mi örzönk és védünk???
Ludas Matyi
@Shikari: igen ugyanez zajlik becsben es Nemetorszagban is. Pedig, ha lennen fegyverviselesi engedelye nemelyik polgarnak igen sok ilyen katasztrofat meg lehetne elözni.
Ludas Matyi
@Shikari: nem hat, ott egyenesen lelövik!
Ludas Matyi
@Shikari: csak annyit amikor Californiaban eltem es sorban alltunk a Kassanal, es a kassahoz ert egy nigger is, kirantott egy 40 cm-es Machetot es nyakahoz tette a kasszasnak, hogy adja oda neki a bevetelt. Pech. A mögötte allo ferfi a hatso öveböl elöhuzott egy revolvert es odatartotta a nigger fejehez, hogy dobja el a machetot. Happy end!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.