Kabát Péter egykori focista több ízben is elmesélte, hogy az egyik honvédos csapattársa kihasználva egy nő szerelmét, rávette arra, hogy 15 focistával közösüljön. Azt mondta, az orgia végén sajnálta a lányt, aki csupán azért vállalta a dolgot, mert szerelmes volt.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
sokanvagyunk
Zakó Péter - a futballzsargon szerint... Csak magadnak köszönheted, még ha "csapatmunka" volt is.
namihami
@Csizmás Kond: 09.25: ""lehetett szerelmes...a farokban...:)""
Most képzeld el a ""hölgyet"", akit 15-en partiba vágnak. Akármilyen szerelmes, az a ""szerelemtest"" vajon milyen állapotban vagy méretben lehet egy ilyen ""szerelmes aktus"" után.
Arról már nem is szólva, hogy az első kettő még hagyján. De (gondolom, a Te gyomrod is forog--már a gondolattól is) vajon milyen állatok lehettek azok a pasik, akik egymás után másztak bele az előzőK által otthagyott ""anyagba"". Mindenesetre, azbesztgyomor kellhet hozzá...
Csizmás Kond
@namihami: ...szexpartiban, csoportosszexben soha nem vettem részt, még olyannal sem kuttyintottam akiről bizonyosan tudtam hogy általam ismert személyek dugták...ebben (is) vannak elveim...persze ha nem tudtam akkor nem bántott...amúgy ismertem olyan lányt aki naponta többször is megbujt és el is kérkedett vele, viszont az ilyeneket kerültem.
namihami
@Csizmás Kond: Ebben ugyanazon az oldalon állunk. A saját anyagom még csak-csak oké, a másé undorít.
Csizmás Kond
@namihami: visszatérve a szerelmes csajra...ha még emlékszel amikor itt kiveséztünk néhány erőszakáldozatot akik úgy állították be, hogy sportolók erőszakolták meg...szóval ha a csak kijózanodik még akár áldozat is lehet...szerelemből...:)
namihami
@Csizmás Kond: A csaj felejtős. Ezt a fajtát jobb is. Forrjon be alul, ha ilyen ""nagyétkű"".
Számomra ez az ""úri- és focistaréteg " a fantasztikus, amelyik ebbe a szerelembe képes így, szépen-egymás után- belemenni. És a bőr és nemibeteg klinikák csókoltassák a vállalkozó kedvüket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.