A bejelentésre Facebookon fog sor kerülni hamarosan.

Koronavírus: Ismét komoly bejelentésre készül Orbán Viktor – Itt vannak a részletek

Ezt posztolta a miniszterelnök:

Kép: MTVA

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

TollerBela
Nem kellene mikrofon közelébe sem engedni /vagy false mikrofont adni a durva kezeibe/. Nem mond semmit, minden nao mondja a semmit, nem gondol át semmit, nem hallgat senkire sem, el van telve magától. Tiszta propaganda, amit előad. Szégyenletes, hogy egy ekkora üresfejű gazember uralkodik rajtunk már tíz éve ! Szégyenletes ! A közvetlen környezete tehet róla !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
TollerBela
Nem kellene mikrofon közelébe sem engedni /vagy false mikrofont adni a durva kezeibe/. Nem mond semmit, minden nao mondja a semmit, nem gondol át semmit, nem hallgat senkire sem, el van telve magától. Tiszta propaganda, amit előad. Szégyenletes, hogy egy ekkora üresfejű gazember uralkodik rajtunk már tíz éve ! Szégyenletes ! A közvetlen környezete tehet róla !
szegfue
@Horizont: Már pont azt gondoltam, hogy letojom éppen megint mit jelent be... El kell ismernem, hogy ez most valóban komoly.
karma1
@Horizont: Dragam, ezeket az ovintezkedeseket nalunk mind-mind bevezettek meg a legelejen, 6 hetre, marciusban! Csak nalunk meg szigorubb volt: az eskuvon, temetesen csak 10 ember volt a maximum! es az OSSZES iskola, ovoda IS be volt zarva.
De a leglenyegesebb volt: TESZTELNI, TESZTELNI, TESZTELNI - MINDENKIT!
Azok, akik bejottek az orszagba, (ide altalaban csak repulon erkezhetsz) tekintet nelkul arra, hogy negativ vagy pozitiv lett a tesztjuk belepeskor, AZONNAL a repter kozeli KOTELEZO karantenba raktak (a kornyezo szallodakba) allami koltsegen, teljes ellatasra, ha kellett, akkor covidos ingyenes orvosi ellatasra is!)
Ez a kotelezettseg egy pillanatra sem allt meg, csak most mar fizetni kell erte, letelt az ingyenes turelmi ido.
A vallalkozasok mar megkaptak a megfelelo penzbeli kompenzaciot, - ennek ellenere nagyon sok kisvallalkozas bedolt, es nehany nagyvallalat is leegyszerusitette a sajat halozatat.
Az exportunk soha egy pillanatra sem allt le, (a vagohidak, szellemi export vegig mukodott, a tejipar szinten).
Soha nem volt kotelezo a maszk viselese ezalatt az ido szerint - idosav, kijarasi tilalom a legszigorubb veszhelyzetben SEM volt ! - viszont az elelmiszereket arulo uzletek, gyorsetkezteto helyek, bankok es egyeb kozszolgalati helyeken kotelezo volt a kezfertotlenites belepeskor, es az ott dolgozok viseltek maszkot es eldobhato kesztyut. A penztarak ele plexifalat epitettek, es nem lehetett keszpenzzel fizetni, csak kartyaval - foleg preferaltak az erintokartyat, amihez meg PIN kodot se kell beutni - ennek a hatarat 80 dollarrol 200-ra emeltek. Minden uzlet ajtajaban allt egy alkalmazott, aki figyelte a belepok szamat, az elelmiszeruzleteken belul leroviditettek a vasarlast azzal, hogy nem lehetett ott helyben szatyrokba pakolni, csak egy kozertes alkalmazott azonnal visszarakta a motyot egy masik kocsiba. MINDEN VASARLO UTAN MINDEN KOCSIT (a fogojat) LEFERTOTLENITETTEK! Hat EZT kellett volna otthon is megtenni, nem roman templomokat felujitani
karma1
Egyebkent meg szegyellje azt a mocskos megoszto pofajat, aki azzal, hogy csak a Facebook-on hajlando megtenni egy orszagos bejelentest, ezzel is mar elore megosztva Magyarorszag lakossagat, ahelyett, hogy vallalta volna a pofajat a sajat hazug, papdenieles M1-es csatornajan, ami meg Bozsi nenihez Nagygecere is eljuthat(na) ! Eleve kizart egy oriasi tomeget a koztajekoztatasbol, akiknek nincs modjuk facebook-ozni, mert szegenyek, vagy mert idosek, vagy csak egyeszeruen viszolyognak a Facebook "nyitottsagatol"
Ez is a beszarisaganak es pitisegenek a megvalosulasa

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.