A miniszterelnök bejelentése szembe ment a Nemzeti Népegészségügyi Központ állásfoglalásával.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Mar nem tudjak mit beszelnek ezek a farkok.
RonaGyuri
A megszállatlan média és a gondolkodni merészelők nem fogják a lényeget

„Csak egy napig tudta ekézni Karácsonyt a kormánymédia, aztán jött Orbán Viktor” – mondják, de nagyot tévednek

Mint ismert össz-(talán még összehangolt is)-támadásba lendült a kormányzati propaganda média és az azzá züllesztett Nemzeti Népegészségügyi Központ. Egymást túllihegve mocskolták a fővárost, annak vezetést és kiemeltem a főpolgit. A közröhej tárgy az volt, hogy a főpolgármester bejelentette, hogy mivel a kormányzat nem tesz ennek érdekében semmit sem, saját költségre antigén gyorsteszttel fogják szűrni a pedagógusokat Budapesten. na kapott hideget-meleget tudatlannak, dilettánsnak és ki tudja még minek nevezték, sőt többen a Tarlós-i blődli alkalmatlan-t is felemlegették.
Erre jött hétfőn reggel Orbán Viktor az új szigorú korlátozások ismertetése közben elmondta, hogy „a tanárokat, óvónőket és bölcsődei dolgozókat is hetente kell tesztelni gyorstesztekkel, ’még ha tudják is, hogy ezek 50-60 százalékos’ biztonságot jelentenek”.
Na erre jött a még nem megszállt média és felhördült: mi van?
Még a fópolgi is odakérdezett: „Vajon szegény miniszterelnök úr mit fog kapni ezért a propagandamédiától?”!
Én meg azt kell kérdezzem tőlük: hol éltek? Még nem szoktátok meg a latinnak álcázott „Quod licet Iovi, non licet bovi” mondás aktuális változatát?
Ami a gaz (brüsszelista, Soros simogató, migráncs-bérenc, etc.) ellentől hazaárulás, az Őfeneségétől isteni ajándék, amiért „Őt csak hála és köszönet illeti meg”! =))
luiz
Ami jó azt ellopjuk. fidesz közmondás
Nyírfa
@Horizont: A dolgok színe meg a fonákja... :DD
Nyírfa
Az a szent pillanat, amikor Orbán ugyanúgy repül, mint az USA-ban az a szélütött. Megérdemlünk egy normálisat mi is!
Azt nagyon élvezem, hogy Karácsony a sarkára állt, és nem várt a kormány engedélyére. Egyből hogy megijedt a mini elnök, lóhalálában fut Gergely után. :DD Így kell. Határozottan, nem udvariaskodni, nem várni, nem kérni, hanem tenni a dolgunkat, menni előre. Na. Mindjárt más.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.