Tudja valaki, hogy az egészségügyért felelős miniszternek miért olyan fontos, hogy a mai napon 8 millió forinttal támogassa Edvin Marton 2020-as Kárpát-Haza turnéját? Tudja valaki, hogy mikor lesz az idei Kárpát-Haza koncert turné?

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
,,Kásler Miklós embertelen miniszter az eddigi legszigorúbb járványintézkedések első napján 8 millió forinttal támogatta a fideszes hegedűs Edvin Marton turnéját.
Erre józan fejjel nehéz magyarázatot adni.
Lenne pár fontosabb dolog. A kórházi rendszer az összeomlás szélén, túlárazott lélegeztetőgépeinkbe belefulladunk, szakember már nagyon kevés van, lassan az állatorvosokat is behívják. Az egészségügyért felelős miniszternek lenne dolga elég, de neki az a fontos, hogy a fideszes hegedűsnek legyen még egy Rolexe."
namihami
Minden nagyobb királynak, főúrnak, nemesnek volt házizenésze. Pont ezek maradjanak ki?
Az Orbánnak a ""Dzsingiszkán"" húzza a talpalávalót, a Káslernek ez. És mennyivel olcsóbban.
A hangszerválasztást furcsállom. Az Orbánhoz jobban illett volna ez a Marton, a HEGEDŰvel, mint a Káslerhez. Itt van némi hangszeres tévedés.
RonaGyuri
@Shikari: szaros román otthon ugass! S ha már akkor arról, hogy miért is lopott el ez tróger (újabb) 8 millát???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.