Abból a gazdaságvédelmi alapból utaltak ki 300 milliárd forintot a pénzügyminisztériumnak és a külügyminisztériumnak beruházási programokra, amelynek a kerete papíron már nyáron elfogyott.--------------297,228 milliárd forintot csoportosított át szerdai határozatával a kormány a Gazdaságvédelmi alapból a pénzügy- és a külügyminisztériumnak beruházási programokra, írja a Portfolio, hozzátéve, hogy ezzel az alap terhére kifizetett összegek meghaladták a 2379 milliárd forintot. Ami sajátos, mert az alapot eredetileg csupán 923 milliárd forinttal töltötték fel, vagyis eddig hét hónap alatt már a 2,5-szeresét fizették ki annak, amire fedezetük volt: a lap számításai szerint eddig több mint 2379 forintot.----------- A kormány a Portfolio beszámolója szerint az általános költségvetési tartalék terhére 17,4 milliárd forintot, a Járvány Elleni Védekezési Alap terhére 2,7 milliárd forintot, a Központi Maradványelszámolási Alap terhére 6 milliárd forintot költött el szerdai határozatában.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: sgl
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
Remélem ezek már a vergődés kétségbeesett jelei...ezt a görényt sürgősen el kell takarítani...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
@Pálinkás Pál: Ez a "görény" most vett fel közel 900 milliárdos hitelt a szabad piacon- az ügyletről egyenlőre semmit sem tudni- lejárat, kamat.
Pálinkás Pál
@kereső: remélem hamarosan eltakarítják...bár elnézve az impotens ellenzéket...
Clavigo
@kereső: " Nem baj" ,,majd mi visszafizetjük .. Tudunk mi a nyomorban is tapsolni.. ( hánynom kell )..
kereső
"Lopni, megyünk lopni
A Pityinger, meg a Váradi
És lopni, megyünk lopni
(senki nem szól ránk)

Lop-ni, hehe"
Jozefina
Érzik a vesztüket és totál kiürített, adósságokal terhelt államkasszát örököl majd a következő kormány!!!
kereső
@sgl: Az alap erdetileg sem jelentett + forrásbevonást, jellemzően a meglévő költségvetési tételeket csoportositotta át a kormány. Hogy miből mennyi került a "gazdaságvédelmi "alapba, talán csak varga miska kockás papirjából derülne ki, amelyet szerintem még éjjel is magánál hord. Na de most még hozzányúltak a "járványvédelmi alaphoz" is. elvettek belőle 2,7 milliárdot- kell ugye a határontúli gazdaságfejlesztéshez, vagy rogán turisztikai beruházásaihoz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.