A keddi Magyar Közlönyben megjelent kormányhatározatban foglalt kiadási összeggel már 2000 milliárd forint felett jár a Gazdaságvédelmi Alapból elköltött összeg. A gazdaságvédelmi Alap lényegében egy fekete doboz, az látszik, hogy mi jön ki belőle, de az nem, hogy mi került bele, és mi van benne.

(Forrás: varosikurir.hu, Városi Kurír által)

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
sgl
@sgl: hogyan van, hogy beküldöm hírnek és nem jelenik meg:
Daniel Freund: Orbán hatalmát segíti az ellopott uniós pénz
24.hu/kulfold/2020/10/20/daniel-freund-orban-hatalmat-segiti-az-ellopott-unios-penz/
Magyarországon rendszerszinten lopják az uniós pénzt, nem csak néhány projektről van szó. Nem csak az építkezésekről van szó, lopnak az Erasmus alapokból, a turisztikai pénzekből is. Minden egyes projektnél biztosították azt, hogy az ő politikai szövetségeseik és barátaik nyerjenek, majd a haszon egy részét visszautalják a hatalmi központ felé. Vagyis az uniós pénz Orbán belső köreihez kerül és segít megtartani a hatalmukat...
...
Aki Én
Gyakorlatilag a házi kasszájuk. A magyar nép közvagyona már régen elvesztette közpénz jellegét.
Nem titkolt hozzáállásuk, hogy nekünk ehhez pont annyi közünk van, mint a szomszéd családi kasszájához.
Nessy
@sgl: Amikor ezt megemlítik az unióban, akkor jön itthon a "kettős mérce, báncsák a magyarokat, Soros, ellenzéki képviselők stb."! című népnemzetikeresztény dráma előadása a kormány és a hívek előadásában.
sgl
@Aki Én: ""A ménesi utcai kollegisták a fideszt a változásokra hozta létre, Soros és szoci támogatással, majd bekerülve a Parlamentbe pillanat alatt rájöttek: a spájz tele szajréval, lehet lopni!
...Ennek érdekében átalakultak fidesz maffiózó zrt-vé és tagjai az alapítók, családtagok és fő seggnyaló megbízható pártkatonák lehettek, Magyarországot saját tulajdonuknak tekintik, a polgárokat rabszolgáiknak államkasszát saját pénztárcának amiből annyit vesznek el amennyit bírnak.
...Alaptörvényük: lopni, csalni, hazudni és a fidesz fényre derül!
... 2002 után átalakultak szektává, felkent pápája a felcsuti székháztolvaj.
Kommunikációjuk: hazudni, hazudni, hazudni napi 36 órában.
Ezért mindent megtesznek, a demokráciát felrúgják, a felépítményt szétszedik, a törvényeket a zrt -re szabják, agymosást végeznek hazudozásokkal és látszatintézkedésekkel.
...Gyakorlatilag bűnszövetségben elkövetett törvénytelenségek sorozatát hajtják végre. A törvényeket amikre alapozva garázdálkodnak, törvénytelenül alkották és folyamatosan alkotják, az alaptűrvényüket a saját zsebükre és hatalom megtartására formálják.
...A törvények nagy része azt szolgálja, hogyan alakítsák át a közvagyont magánvagyonná és hogyan tartsák magukat minél tovább hatalomban.
... ...Állami felépítményt szétverték, maguk hatalmának gyakorlására átalakították, majd megszállták, iskolatársak rokonok, haverok felosztották egymást közt, ilyen nincs a Földön másutt, " demokráciában".
...Nincs még egy olyan ország a Földön, ahol a legmagasabb 3 állami tisztséget iskolatársak töltik be, itt ez is megtörténhetett.
A hihetetlen lopásokat megideologizálták:
"Komcsiknak volt negyven évük, amit meghagytak az a miénk!"
Gazemberek!
...Az már fel sem tűnik senkinek, a 2010-es fidesz kormány volt eddig az egyetlen, melynek minden tagja komcsipárti vagy funkci volt.
A fidesz vidáman komcsizik ellenzék meg egy szót sem szól, a fideszben van a legtöbb komcsi a fideszpápával kezdve aki komcsi bölcsőben...
Maria24s
Szeretne egy lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Itthon - 2020. November 24., 14:46
Müller Cecília üzent Majkának
Szórakozás - 2020. November 24., 17:02
Curtis új szerelme reagált a durva bántásokra