A helyi rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki azt a 38 éves oroszlányi férfit, aki egy parkoló autó kerekeit szerelte le.

A rendőrség honlapján azt írja, 2020. november 12-én 2 óra körüli időben a férfi Oroszlányban egy leparkolt személygépkocsi jobb oldali kerekeit leszerelte, és eltulajdonította.

B. Csaba a kijárási tilalmat megszegve ment kilopni egy parkoló Mercedes kerekeit

A rendőrök az ügyben adatgyűjtést végeztek, melynek során a feltételezett elkövető lakása előtt álló autójára felszerelt, lopott kerekeket megtalálták. A férfit november 20-án a rendőrkapitányságra előállították, majd gyanúsítottként kihallgatták. B. Csaba ellen lopás vétség elkövetése miatt indult büntetőeljárás.

A férfi az elkövetés napján megszegte a kijárási korlátozásra vonatkozó szabályt, ezért az egyenruhások ellene szabálysértési feljelentést is tettek. A lefoglalt kerekeket a nyomozók a tulajdonosnak visszaadták.

(police.hu)

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Borsó
B. mint Bigány? Nem értem, mi a probléma vele, hát lopni éjszaka kell menni, ugyebár. Nappal nyilván dolgozott szegény drágám, éjjel meg hát pihenés helyett másodállást vállalt. Dolgos ember, no.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.