Megállapodás született a BKIK és a Fővárosi Önkormányzat között arról, hogy sem a főváros, sem a budapesti iparkamara nem támogatja a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke által tett javaslatot az iparűzési adó (IPA) felfüggesztésére (vagy megszüntetésére).

Karácsony Gergely a Facebook-oldalán osztotta meg, hogy megállapodás született arról, hogy sem a főváros, sem a budapesti iparkamara nem támogatja az iparűzési adó (IPA) felfüggesztését vagy megszüntetését.

„Megéri okosan, szakmai érvek és a tények alapján tárgyalni. Így született meg ma a Fővárosi Önkormányzat és a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara (BKIK) megállapodása. Eszerint sem a főváros, sem a budapesti iparkamara nem támogatja a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke által tett javaslatot az iparűzési adó (IPA) felfüggesztésére (vagy megszüntetésére)”

– írta.

Megéri okosan, szakmai érvek és a tények alapján tárgyalni. Így született meg ma a Fővárosi Önkormányzat és a Budapesti...

Közzétette: Karácsony Gergely – 2020. november 24., kedd

„Igyekszünk segíteni más formában is közösen. A Fővárosi Önkormányzat és a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara a lakosságnak szolgáltató budapesti vállalkozások számára közösen kupon-programot indít. Ennek keretében a fogyasztók előre vásárolhatnak szolgáltatásokat, ezzel segítve a nehéz helyzetbe került vállalkozások finanszírozását. A budapesti vállalkozásokat segítő programok részleteit közösen dolgozzuk ki. Példának tartom ezt a megállapodást, példa arra, hogy az együttműködés, a partnerség alapján lehet és kell valódi segítséget nyújtani válság idején a bajba jutott embereknek és vállalkozásaiknak” – írta a főpolgármester.

Címlapkép: MTI/Balogh Zoltán

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

TASzSz
Jó az a zöld köpeny! Karbantartó kinézete van...
verőce21
Tulajdonképpen a Főváros szembehelyezkedik a Kormánnyal, és a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara is szembehelyezkedik az országos Kereskedelmi és Iparkamara döntésével.

Budapest - kontra országos szervek...!
Sámannus
Tulajdonképpen az eljövendő kormányzás működését vetíti előre a megállapodás, amikor nem egy hőbörgő despota pufogásától hangos a közélet. A pohos pedig feldughatja az összes félterrorista félbűnöző antiliberális kopasz szervezetét az alfelébe.
Nyírfa
Annyira tetszik Gergely konstruktív személyisége!
TASzSz
Jó az a zöld köpeny! Karbantartó kinézete van...
Jozefina
A közös érdekek mentén történő párbeszéd a legtöbbször eredményre vezet!!! De ez a fidesz-kdnp-nél ismretlen kategória!!!
ómió
Bizony! Hát, efftársilag inkább a cégek kakukkoljanak be, mint az efftársi önkormányzatok! Mindjárt "lesz hova nyulni"! A cégeknek önmagukhoz!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.