A szerdai kormányülésen értékeli és elemzi a kormány a koronavírus-járvány elleni védekezéssel összefüggésben rendelkezésre álló adatokat – közölte a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs ügyeleti központjának vezetőhelyettese a szerdai online sajtótájékoztatón.

Kiss Róbert alezredes hozzátette:

a döntésekről a csütörtöki kormányinfón a Miniszterelnökséget vezető miniszter ad részletes tájékoztatást.

A vezetőhelyettes kiemelte: kedden a maszkviselési kötelezettség figyelmen kívül hagyása miatt 269, a járványügyi készültségi időszak védelmi intézkedéseiről szóló kormányrendelet szeptember 21-ei hatályba lépése óta már 8095 ember ellen intézkedtek a rendőrök.

A rendőrök a tízezer lakosúnál nagyobb település közterületén az önkormányzati rendeletben elrendelt maszkviselési kötelezettség megszegése miatt 224 ember ellen intézkedtek kedden, ez az előző naphoz képest 14 százalékos csökkenést jelent – tette hozzá.

Forrás: MTI

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
csak halkan megkérdezném..a 10 000 lakos alatti falvak városkák utcáin nem fertőz ez a fránya vírus???vagy szimplán a városiak szivatása volt a cél...aki ezt az utcai maszkviselést besz@pja ,arról megvan a véleményem...főleg hogy csak a 10 ezer feletti utcákon fertőz...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.