Földi László, az Információs Hivatal egykori műveleti igazgatója adott interjút a Hír Tv-nek.

A kormánypárti szakértő szerint Szájer József egy titkosszolgálati akció áldozata lett
Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

A titkosszolgálati szakértő úgy véli, Szájer József egy titkos­szolgálati akció áldozata lett, célszemély volt. 

A kormánypárti csatorna Magyarország élőben című műsorban azt mondta, a brüsszeli orgia szervezett akció volt, csapdát állítottak Szájer Józsefnek, aki

részt vett ezen a nem kívánatos eseményen. Vélhetően nem az első eset volt, de ez is csak egy spekuláció, de bárki is szervezte ezt, biztos lehetett benne, hogy sikerrel fog járni.

Földi szerint minden titkos­szolgálat tudta, hogy a nemi identitását (sic! – helyesen: orientációját – a szerk.) tekintve hová tartozik, milyen közösségeket látogat. Vélhetően egy hasonló körökben mozgó ismerőse – megbízást teljesítve – egyszerűen elhívta a buliba. Az összejövetelen a megengedett létszám felett jelentek meg, tehát a jogszabályok megsértése azonnal megvalósult.

A szakértő azt is tudni véli, hogy a kiszivárogtatás számára teljesen egyértelművé teszi, a magyar–lengyel vétó miatt csalták lépre Szájert, hogy jelezzék, vigyázat, sokat tudunk rólatok.

(24.hu)

44 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Horizont
hahahahahaha jót röhögtem. Ez a Földi egy barom.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ómió
Sőt! Még "haladó baloldali szakértők" szerint is!
A.Stone
Ah, most látom, "véleményét" írtam véleményt helyett és előtte a határozott névelő is tűrhetetlenül hiányzik. A plusz egy é-betű és a hiányzó "a" miatt talán vonjunk is le egy-egy élőpontot véglegesen, így sajnos nem jutottam most be villába (pech és sorstragedy. Igazi "vá-rat-lan" meglepetés ez, pláne, hogy nem is akartam), így enyém a fájó veszteség. Átadom hát magamat neki. De mégis-mégis (na, ez most direkt modor és émelyítő fokozás), új nap virrad: mert Pusztaszer felől szarik ám a csorda árvalányhajjal szuvidált kopi luwakba áztatott kannibál-bífszteket! Hű. És ha.
Ó beh nagy kár, hogy utálom a marhahúst.
Úgyhogy kénytelen-kelletlen feldolgozom ezt a bukást. Is.
Homeo(a)pátiás segítséggel.
A.Stone
Nem tudom, milyenek a nemhaladó baloldaliak, de engem mondjuk ezek a fődbe (direkt népieskedős, vigyázat, vérciki és fertőz) gyökerezett lábú faszentek esetleg érdekelnének, ha már lehet válogatni egy kicsikét. Csak úgy szórakoztatásibó'.
A haladósok uncsik, túl sokat vannak szerepeltetve a nemhaladós nembaloldaliak által. Elkoptak, fényük megtört, tolluk ritkás. (Képzavaruk burjánzós.)
Jó lenne egy egzakt, beazonosításra is jó tudósítás a nemhaladós baloldaliak felismertetésre (direkt nem felismerésre, ne untassuk még jobban egymást, így is beállt az agyhalál, csendeskén bomlunk) bemutatásáról.
Kik vótak jelen a cselekmény során, milyen vót a hangulat, vót-e üdcsi, süti, pálesz, külső jellemző jegek és jegyek, belső jellemtelen legek és így tovább. (=Ez egy töltelékszó, silányítom a szöveget. Jobban esik a lelkemnek. Baszok fennkölt lenni. Az nem haladós. A "szürkék hegedőse"-sorban tolongok hát magam is. Lebuktam. Haladósságra (hiábavalóan) törekedve irigykedve gondolok a ritka unikornisorcájú, lángtekintetű nemhaladósokra. Legendát kergetek. Azé' kérdezősködöm itt feszt felőle. Hátha valaki látta, tudja, elregöli, egy holdvilágos, esős éjszakán.)
Na hagyjuk.
Lebomlott már a kisujjam.
Is.
durbincs
@Horizont: Ótvar ? de maga is buzgancs ? má csak tudhatná ?
durbincs
@Horizont: Ótvar, mert fáj magának az igazság ,attól még gyengeelméjű maradt ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.