A regisztráció befejezéséhez mindenképpen hozzá kell járulni ahhoz is, hogy a megadott elérhetőségekre a Miniszterelnöki Kabinetiroda küldjön üzeneteket.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Azért ez mar durva, hogy a vakcina regisztrációt társítják a pártállással. A végén majd csak az kaphat oltást, aki a geci tahóra szavaz.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
@Csizmás Kond: AFT ( a fene tudja). Majd ráérek gondolkozni rajta, ha lesz választási lehetőség. és még szükségem lesz rá.
Málna
@Nessy: "Tapasztalataink szerint a regisztrációt véghez lehet vinni úgy is, hogy csak az első lehetőséget engedélyezi valaki, ám tudunk olyan próbálkozásról, amikor a rendszer csak úgy engedélyezte a regisztrációt, hogy a második lehetőséget is bepipálta a regisztráló."
Mondom, hogy nem olvastad el rendesen. És hívőnek sem kell lenni.
Nessy
@Málna: Ettől függetlenül regisztrálok. Legfeljebb egy üzenettel több, amit törlök.
Málna
@Nessy: Na, hát ennyi az egész. Már ha egyáltalán be kell ikszelned a Rogán-féle rubrikát. Ha igen, le is iratkozhatsz a hírlevélről.
nezelodo
@vitriol: Tuti, hogy elavult a Kubatov lista, és arra kell minden adat. Szarnak ezek nagy ívben a politikai "etikára", ott verik át a gyanútlan polgárt ahol akarják. A több éve halott rokonaim nevére még küldözgetnek ezt azt, dakotáék, főleg kunyeráló csekkeket, mint az anyaszentegyházunk a több mint tíz éve halott családtagunknak. Hiába ment levél telefon e-mail, hogy meghalt, ezek sem sietik el a törlését az egyszer volt hiszékeny rokon adatainak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.