A regisztráció befejezéséhez mindenképpen hozzá kell járulni ahhoz is, hogy a megadott elérhetőségekre a Miniszterelnöki Kabinetiroda küldjön üzeneteket.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Azért ez mar durva, hogy a vakcina regisztrációt társítják a pártállással. A végén majd csak az kaphat oltást, aki a geci tahóra szavaz.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nessy
Árukapcsolás fidesz módra, járvány idején! Akarsz vakcinát, légy a hívük!
sokanvagyunk
Nocsak... akkor hozzáférésünk lesz Rogán tárcájához is? :D
Gazella
Na ha én elkezdek levelezni a reptónival, abban sok köszönet nem lesz.
Engem nem tudnak hívőjükké tenni.
Vilagbol Kiabrandult Mosofazek
Eddig sem tolongtam a vakcináért. így meg aztán hallani sem akarok róla.
Nyírfa
Gusztustalan, ízléstelen, aljas bepróbálkozás. Akibe még szorult egy cseppnyi felelősségtudat, méltóságérzet, tisztesség, az lépjen ki a fideszből, mert rá fog égni, hogy az embertelenségben is kitartott a pártja mellett.
Clavigo
Én libernyák vagyok.. Miért akar velem " levelezni " Göbbelsz Tóni ??? ( egyébként sem az esetem )
Yoda69
Azért ez mar durva, hogy a vakcina regisztrációt társítják a pártállással. A végén majd csak az kaphat oltást, aki a geci tahóra szavaz.
Málna
@Nessy: Elolvastad rendesen a cikket, Nessy?
Sámannus
Romoljon rátok az összes befőtt, ha ezt akarjátok eresztények.
sokanvagyunk
Orbán az EU-nak: "Politikai kérdéseket nem lehet összekötni gazdasági kérdésekkel" - szerintem a covid-oltásokkal sem.
Rockxy
levelezzen velülk a boldogkővi hóhér.
Csizmás Kond
@Nessy: ...de te nem is kérted...amúgy az elérhetőség nem árú...bár lehet van aki így fogja fel.
Nessy
@Málna: Nem, mert csak a nagy betüket ismerem!
Nessy
@Csizmás Kond: Nem a csodákat! Különböző reklám cégek, bankok, pártok, stb. leveleznek az emberrel kérés nélkül. Telefonon ajánlanak sok mindent.
Málna
@Nessy: Néha tényleg ez jön le abból, amit írsz.
vitriol
Kubatov listája elévült, meg kell újÍtani!
Nessy
@Málna: "A regisztráció befejezéséhez mindenképpen hozzá kell járulni ahhoz is, hogy a megadott elérhetőségekre a Miniszterelnöki Kabinetiroda küldjön üzeneteket."
Csizmás Kond
@Nessy: ...kifelejtetted a bokabilincset...és gondolom az ismerőseidnek adott telefonszám nem elérhetőséget jelent.
Nessy
@Csizmás Kond: Nem szoktam boldog, boldogtalannak névjegyet osztogatni. Egyébként valóban lehet törölni a levelet, elutasítani a hívást, amikor már tárgytalanná válik a telefon, és levél, akkor törli az ember az egészet. Csak ezt manapság egy kabinetirodával kapcsolatosan nem ajánlják az álmoskönyvek.
Csizmás Kond
@Nessy: Natehát, ha valaki odamegy felíratkozni az oltóanyagra, ha nem ad elérhetőséget szerinted hogy fogják értesíteni hogy mehet beoltatni ?
Nessy
@Csizmás Kond: Naív lélek vagyok! Azt hittem, az oltás egészségügyi , és nem propaganda minisztériumi téma. Ezek szerint ez a téma reklám és propaganda.
Csizmás Kond
@Nessy: Maga az oltás igen viszont itt arrol is szó van hogy kinek mikor adhatnak...és azt szerintem nem az oltást beadó intézet kell eldöntse.
Amúgy nem akarok erről senkit meggyőzni. sőt kampányolni sem, viszont biztos vagyok benne hogy pl te is majd beadatod bármennyire is propagandának mondod az egészet.
Nessy
@Csizmás Kond: nem én kezelem propaganda fogásként, hanem kormányunk! Igen, beadatom, de talán még várok vele, míg kialakul, hogy honnan, milyen tipusú vakcinával oltanak! Kisérleti nyuszinak már kissé idős vagyok!
csak úgy....
@Csizmás Kond: te egy fölöttéb jellemtelen és bugris tudós,csak nem a teológósi karon vakarództál ,hogy késöbb hirdethesd az igét!?
Csizmás Kond
@Nessy: ...és miről állapítod majd meg hogy melyik jó és melyik nem ?...:)
Nessy
@Csizmás Kond: Vannak hiteles szakemberek.
Csizmás Kond
@Nessy: és azok okosabbak azoknál akik megalkották az oltóanyagot ?
Nessy
@Csizmás Kond: AFT ( a fene tudja). Majd ráérek gondolkozni rajta, ha lesz választási lehetőség. és még szükségem lesz rá.
Málna
@Nessy: "Tapasztalataink szerint a regisztrációt véghez lehet vinni úgy is, hogy csak az első lehetőséget engedélyezi valaki, ám tudunk olyan próbálkozásról, amikor a rendszer csak úgy engedélyezte a regisztrációt, hogy a második lehetőséget is bepipálta a regisztráló."
Mondom, hogy nem olvastad el rendesen. És hívőnek sem kell lenni.
Nessy
@Málna: Ettől függetlenül regisztrálok. Legfeljebb egy üzenettel több, amit törlök.
Málna
@Nessy: Na, hát ennyi az egész. Már ha egyáltalán be kell ikszelned a Rogán-féle rubrikát. Ha igen, le is iratkozhatsz a hírlevélről.
nezelodo
@vitriol: Tuti, hogy elavult a Kubatov lista, és arra kell minden adat. Szarnak ezek nagy ívben a politikai "etikára", ott verik át a gyanútlan polgárt ahol akarják. A több éve halott rokonaim nevére még küldözgetnek ezt azt, dakotáék, főleg kunyeráló csekkeket, mint az anyaszentegyházunk a több mint tíz éve halott családtagunknak. Hiába ment levél telefon e-mail, hogy meghalt, ezek sem sietik el a törlését az egyszer volt hiszékeny rokon adatainak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.