Mínusz három százalékos gazdasági "növekedés", az adó-, a szociális és a nyugdíjrendszer átalakítása, valamint az állam működésének a megújítása - ezek a főbb elemek Gyurcsány Ferenc kormányfő hétfő kora délutáni országgyűlési beszédében.

Forrás: VG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bocs
Visszatenni amit kiloptak. Ne a néppel fizettessék vissza.
dilike
"Mert kormányozni nem tudnak. Ötletelnek, kapkodnak, és a vége mindig az, hogy a kisemberekkel fizettetik meg a tehetetlenségük árát.
Amit a kormány reformnak nevez, az nem több, mint egy újabb brutális megszorítás, amit megint a családosok, a kisnyugdíjasok és a bérből és fizetésből élők fognak megszenvedni.
Gyurcsány valódi kormányzás helyett a legkiszolgáltatottabb rétegek sarcolásával próbálja befoltozni a már eleve rossz költségvetést.
Az szja emelése, a tizenharmadik havi nyugdíj elvétele csak azt a célt szolgálja, hogy az évek óta elhibázott költségvetési politika miatt adósságokba vert országot megmentse a teljes csődtől.
A miniszterelnök és kormánya IMF gyarmattá tette az országot, és ahelyett, hogy a valós megoldásokat keresne, húz még egyet a nadrágszíjon."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.