A Fidesz-kormány az élet minden fontos területén uralkodni akar a közélettől, a kultúrán át a magánéletig. Ugyan a tudomány nem áll kifejezetten közel Orbánékhoz, de velük sem tesznek kivételt. -------------- December közepéig, azaz pár napon belül kell nyilatkoznia a Magyar Tudományos Akadémiától leválasztott kutatóhálózat dolgozóinak arról, hogy önként lemondanak-e közalkalmazotti státuszukról - értesült a Népszava. Jellemző, hogy a Fideszre, hogy kényszerrel veszi rá azokat, akik nem tudnak védekezni. --------------------Két rossz közül választhatnak.--------- Vagy lemondanak arról, hogy közalkalmazottként dolgozhassanak, vagy december 31-vel mehetnek a francba. Azt, hogy mi jár a munkaviszonyuk elvesztésével nem kell sokat magyarázni. Elvesztik a megélhetésüket, és sokuknak több évtizedes kutatása mehet veszendőbe a tudományokhoz analfabéta kormány miatt.

Forrás: ezalenyeg.hu
Feltöltő: sgl
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
@Nessy: Határontúliak előnyben. Azok még szolgalelkűbbek, mert odahaza eddig se kellettek.
A példákkal az oldal tele lehetne.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
namihami
@Szeparepa2: De a kintiek rövidebb pórázon tarthatók. Ha a Vezér úgy érzi, hogy túl érdes a nyelvük, akkor simán kirúgja őket és attól fogva már, ahogy eddig odahaza, úgy itt se fognak kelleni. És akkor lesznek igazán ""hontalanok"".
levarosbukta
Ki nem sz@rja le! Ők is lesz@rták amikor a többieket bacogatták. Azt hitték nem fognak sorra kerülni? Dehogynem!
csak úgy....
@Shikari: a te buta agyadat köne átszervezni de sürgösen!
csak úgy....
@Shikari: jó neked tibim! téged hamarosan spirituszba fognak majd ott mutogatni! alatta a cimkén: tibi az utolsó fideszes
csak úgy....
@Shikari: tibim, te egy butaválasz világbajnok! )

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.