Járműhiba és műszaki ok miatt hétfő kora reggel két vonatpár is kimaradt, egy vonatnál pedig menet közben hibásodott meg a mozdony.

A Mávinform a Facebook-oldalán tette közzé hétfőn reggel 6:50-kor, hogy 

a Vámosgyörkről Gyöngyösre 6:10-kor elindult személyvonat mozdonya meghibásodott. A két állomás között nem közlekednek a vonatok. Egy másik mozdonyt küldenek majd a vonathoz. A vonatok helyett pótlóbuszokat állítanak be az utasok elszállításához.

A karácsonyi hetet sem sikerült hiba nélkül elkezdeni a MÁV-nál

Fotó, címlapkép: Illusztráció/pixabay.com CCO/glacika56

6:55-kor azt közölték, hogy

a Nyugati pályaudvarról Szobra 6:15-kor indul S70-es vonat műszaki ok miatt nem közlekedett. Emiatt a Szobról a Nyugatiba 7:55-kor induló Z70-es vonat sem közlekedik. A MÁV-START az utasok elnézését kéri a járatkimaradás miatt.

Reggel 7:23-kor egy harmadik közleményben egy újabb vonatpár közlekedésének elmaradásáról értesítette a Mávinform az utazókat, ugyanis

a Keleti pályaudvarról Sülysápra 7:20-kor induló és Sülysápról a Keletibe 8:24-kor induló S60-as személyvonat járműhiba miatt nem közeledik.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jesz
a két fő ellenség: az utas, meg a menetrend
tudode
Az a lényeg, hogy a pályatévesztett focista a hatalom birTOKOSAként a székházmutyiból származó papi bábányáBÚ minden haver részesült betonSZARkofágBÚ, amelynek az árából ki tudja hány vontatót, egyebeket lehetett "volna" fejleszteni
.
www.google.com/search?q=Stadionra+k%C3%B6lt%C3%B6tt+k%C3%B6zp%C3%A9nz+2020-ig&oq=Stadion+&aqs=chrome.1.69i57j69i59j35i39j0l5.5403j0j15&sourceid=chrome&ie=UTF-8
--------------------------------
.
Miközben az állandó konfrontációból duplájára duzzadt!
namihami
Nem egyszerűbb lenne azt az évi egy-két hírt leadni, amikor valamilyen isteni csoda révén, de balhé nélkül indulna a MÁV-nál a hét?
Persze, Isten is 6 nap alatt teremtette...és még így is van benne hiba.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.