A Fidesz kommunikációs igazgatója szerint "a Jobbik megvásárlásával" teljessé vált a Soros György által szponzorált "Gyurcsány-lista".

Fidesz: teljessé vált a Gyurcsány-lista, amit Soros szponzorál
Fotó: MTI/Kovács Tamás

Hollik István kedden videonyilatkozatában úgy értékelt: a baloldalon megtörtént az, amit "Gyurcsány Ferenc, a baloldal valódi vezetője" régóta eltervezett.

Bedarálta az összes pártot az LMP-től a Momentumon át egészen az MSZP-ig.

Azt a Jobbikot is, amely még alapítónyilatkozatában elsődleges feladatának nevezte a kommunista utódpárt eltávolítását a hatalomból, és még 2017-ben is azt mondták: nem fognak össze egyetlen egy baloldali párttal sem. Sőt, Jakab Péter, a párt elnöke még idén márciusban is azt mondta, hogy nem fog egy listán szerepelni Gyurcsány Ferenccel – fejtette ki a kormánypárti politikus, kiemelve: "most mégis ott van, ami azt jelenti, hogy a Jobbikot megvették. Ők pedig a pénzért és a hatalomért mindenre képesek".

"A Jobbik megvásárlásával tehát teljessé vált a Gyurcsány-lista"

- fogalmazott Hollik István, hozzátéve: "ennek a listának a szponzora pedig Soros György".

(MTI)

58 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
Helyes. Gyuri bácsi, csak igy tovább. Mi köszönjük szépen.Orbánt meg üsse meg a guta miatta.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Gyurka80
@Sámannus: Dunaferr már vagy 20 éve lélegeztetőgépen van, magáncég már sok támogatást kapott sokba van nekünk, hagyni kell csődbe menni.Nézd meg a bányavárosokat pl tatabányát, rendbe jött.
nezelodo
@Gyurka80: Érdekes a környező országok vezetői tudták kezelni, Ez nem a közgazdasághoz való hozzáértés, hanem elhatározás kérdése, de csak ott ahol nem a bankok fogja (és nem zsarolható) a mini elnök.
Az bizonyára a közgazdasági hozzáértés következménye, hogy a mostanában felvett hitelek az IMF, vagy az EU hitelekkel ellentében háromszoros kamattal vehetők fel. Persze mert azt szabadon fel lehet használni, (simán ellopható a nagy része), mig az előbbiekkel el kell számolni. És ne gyere a süket dumával, hogy a DK, meg a Soros, nincs inyemre nekem sem , hogy két pszichopata kakaskodása teszi tönkre az országot.
Gyurka80
@nezelodo: Melyik környező országokról beszélsz?
nezelodo
@Gyurka80: A "gugli" a barátod, keresd meg, vagy még mindig nem megy?
Sámannus
@Gyurka80: Látom olyan szakértő vagy ebben is hogy még egy bocskor befűzését bíznám rád.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.