A Századvég Alapítvány decemberi, 1000 fős, reprezentatív közvélemény-kutatása alapján egy most vasárnap tartandó országgyűlési választáson a biztos szavazók 50 százaléka a jelenlegi kormánypártokra adná a voksát, míg az ellenzéki összefogás listáját a részvételüket biztosra ígérők 39 százaléka támogatná. A kutatás arra is kereste a választ, hogy az ellenzéki összefogást támogató megkérdezettek melyik baloldali politikust látnák szívesebben a miniszterelnök-jelölti pozícióban. A sort a Demokratikus Koalíció EP-képviselője, Dobrev Klára vezeti, akit a baloldali válaszadók 23 százaléka jelölne kormányfőnek. A Századvég kutatása arra következtet, Dobrev Klára anyagi és személyi erőforrásokat tekintve, valamint a politikai tudatosság szempontjából is kiemelkedik a mezőnyből, így még intenzívebb kampányt fog folytatni a 2022-es választásokig.

Forrás: mandiner.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
verőce21
@legott: Gondolod, hogy a szófosásodtól valaki megretten...? :)
legott
@verőce21: Már megint elbasztad! Nem bírsz kussban maradni, mi?

Jézus, nem az Isten, de amikr másodszor visszajön, akkor elpusztítja az egész világot tűz által.

Érted ezt, te geci, Jézus fogja elpusztítani az egész világot tűz által mindent felégetve - vágod, te nagyon keresztény holnap Jézus születését ünnepelve?

(nem holnap születik Jézus - vágod gecccccci?!)
legott
Taktikai kesztyűt kérek karácsonyra - a karácsonysátántól !!!
verőce21
@legott: Az Úr ránézett Magyarországra, és a látottak alapján három erénnyel látta el az ország népét: fideszes, okos, becsületes.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok