„Magas a bizonytalanok aránya, mindössze minden hatodik-hetedik megkérdezett biztos benne, hogy beoltatná magát” a Covid 19 ellen – derült ki a KSH felméréséből. Ez a kormányzati kommunikáció csődje, hiszen még azt sem árulják el, mikor lesz jelentős mennyiségben vakcina, az honnan származik és az oltás milyen kockázatokat jelenthet. Ráadásul összevissza beszélnek az oltás elleni regisztráció kapcsán is.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Gazella
Szándékosan hallgatnak el minden infót! De egyszer ezért felelni fog a dagadék!!
Jozefina
Szerintem mindkettő, bizonytalan, mert fogalma sincs, hogy mi a helyes válságkezelés és hazudik is, mert a vírushoz kapcsolódó adatok mindenütt másak és szndékosan nem tájékoztatja a magyarokat, mert ő maga is tájékozatlan. Külföldi csatornákat nézve ömmlik a lakosság felé az oltással kapcsolatos információ, mind a hatását, mind az utóhatását illetően!! Nem véletlen, hogy pl a németek 3/4 része biztosan beoltatná magát!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.