Bús Balázs Fidesz-KDNP-s szociálpolitikus, 2006 és 2019 között a III. kerület polgármestere volt.

Bús Balázst nevezte ki a Nemzeti Kulturális Alap (NKA) alelnökének 2021. január 1-jei hatállyal – az alap általános kuratóriumi tisztújításával egy időben

– Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere, az NKA elnöke – közölte az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) csütörtökön.

Az emberi erőforrások minisztere megköszönve az előző alelnök, Lőrinczy György négyéves kiváló szakmai munkáját, felkérte őt, hogy 2021. április végéig tanácsadóként segítse a szakmai átadás-átvétel folyamatát és a zökkenőmentes munkát az NKA-ban – olvasható az Emmi Sajtó- és Kommunikációs Főosztályának közleményében.

Bús Balázs Fidesz-KDNP-s szociálpolitikus, 2006 és 2019 között a III. kerület polgármestere, 2010 és 2014 között országgyűlési képviselő volt.

(MTI)

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ómió
Hát, ha a nevében van, hogy "nemzeti", abban úgysem mutatna jól egy bolsi!
Józsipapa
ezt sem hagyták az út szélén...
bús elvtárs jó elvtárs...
Nessy
Először a KDNP színeiben indult. Később már független volt. Nagyon művelt, széles látókörű, polgármesterként a kerület lakóinak véleményét meghallgató EMBER! Sokat tett, Tarlós félig szétbontott, aztán úgy hagyott beruházásainak rendbetételéért. Ha megnyitott egy kulturális eseményt, akkor arról beszélt, és nem tartott szabad pártnapot!
Tudom, hogy ez, ebben a szétszakított világban furcsa, de pártállásától függetlenül tisztelem, és becsülöm az EMBERT mindenkor!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.