Az EMMI szerint felkészültek arra az eshetőségre is, ha nagy mennyiségű vakcina érkezne egyszerre az országba. Akár másfél millió embert is beoltanának koronavírus elleni vakcinával egyetlen hétvége alatt. Ez szerepel az RTL Híradó birtokába került levélben, amelyet az országos kórházfőigazgató küldött az intézmények vezetőinek még szerdán.

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

voltmárjobbis
Megérkezett a harmadik vakcinaszállítmány Magyarországra - hangzott el az M1 aktuális csatornán kedd délelőtt.
Az M1 csatorna tudósítója azt mondta, 35 ezer adag oltóanyag érkezett, ebből mintegy 5000 a Semmelweis Egyetem központi gyógyszertárába került.
35ezer vakcinával hogy tudnak beoltani 1,5 millió embert nem egy hétvége alatt, hanem egyáltalán.
Nessy
@voltmárjobbis: A pár ezer egészségügyi dolgozó beoltása is káoszt okozott!
Persze utasítani, levelet írni nem nehéz. Aztán oldják meg a végeken, ahogy tudják! Ha meg nem sikerül, akkor ellenzék, Soros,Brüsszel!
surdilloFUJT
A mocskos hazudozók az az első szállítmányt sem tudták
beadni eddig,a z1.5 milliónak kellene fél év!!!Gyogyósok!!!Az 5000 db eltéve az egyetemen az ""elitnek""" IGAZ???
voltmárjobbis
orbán nem is akarja az oltást. Minél tovább tart a vírus Mo.-on, annál tovább tart az általa kihírdetett vészhelyzet, amikor azt csinál egyszemélyben, amit csak akar.
vitriol
Az Emmi Háry János nyomdokaiba lépett és versenyt hirdetett a fideszen belül. A verseny lényege: "Ki tud nagyobbat lódítani?" Mi a nép- vagyunk a zsüri. Nincs más dolgunk, mint meghallgatni a fideszes megszólalókat és eldönteni ki hazudott legnagyobbat!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.