Előtte még egy autót is feltört. 

Az érdi rendőrök létrán mászva, házról házra járva, 48 órán belül elfogták azt a 21 éves, lakcím nélküli férfit, akit gépkocsi-feltöréssel és betöréssel gyanúsítanak.

Az érdi rendőrök létrán mászva, házról házra járva, 48 órán belül elfogták azt a 21 éves, lakcím nélküli férfit, akit gépkocsi-feltöréssel és betöréssel gyanúsítanak. Elfogásakor azt kérdezte, benne lesz-e a tévében?

Utcán parkoló, feltört gépkocsija szomorú látványával szembesült a tulajdonos 2021. január 5-én reggel. A jármű egyik ablakát betörték, a kocsiból hiányzott a rádió, a mélynyomó, az erősítő, egy bicska, egy elemlámpa és a szerszámai. Aznap este egy másik, lakásbetörésről szóló bejelentést is kaptak a rendőrök. Egy épülő ház hátsó teraszajtajának üvegét valaki benyomta, elvitt egy kávéfőzőt 6 doboz kapszulával, 3 darab papucsot, egy rádiós hangfalat, egy mobiltöltőt és egy halom csokoládét. A lopással okozott kár meg sem közelíti a betöréskor okozott rongálási kárt, amely 100 ezer forintra rúg.

Benne leszek a tévében?

- tette fel a kérdést bilincselése után az alkalmi munkából élő V. Adrián, aki panaszt tett a gyanúsítás ellen, a bűncselekmények elkövetését pedig tagadta. Ugyanakkor telefonjának üzenetei között a rendőrök fotókat találtak az általa ellopott és eladásra kínált zsákmányról, illetve meglettek az ellvitt kávékapszulák, a papucsok és a bicska is. 

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
Görény cigány köcsög...A kérdésed inkább az lehet, hogy " remélem a buzik közé kerülök a sitten...? "
Pokróc
A kávékapszulákat vissza kell vinni de neked már nem lesz rá lehetőséged mert 9 évet remélem rádmérnek te kis buta suttyó
majom
Pokróc
A fax orbán munkaalapú társadalmat hirdetett . És nem értitek ? Dolgozik a rokkant a bűnöző az okos a hülye a nő a férfi ,mindenki csak ti nem értitek meg ! Még mindig loptok ,betörtök, zsebeltek ,raboltok ? Nem xégyellitek magatokat hogy inkább elmennétek kőmúves brigádba segédmelósnak ? Sötét band ,ki kell rostálni nincs mese ! :-((((((((((((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.