Mekkora volt a felháborodás egy hete, amikor kiderült, hogy krumpli-alma kombóval köszönték meg a dolgozók éves munkáját egyik minisztériumunkban. Persze akkor még nem tudhattuk, hogy ez még ennyi sem! És lett….

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
Orbán elvtars szeret benneteket.. Oszt boldog karácsonyt.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nezelodo
Semmi pánik szolgáljatok és védjetek, a suska meg elfogyott az adriai hajókázásra, helikopterezésre, stadionokra, ajándék mexikói templomra, külhoni fociakadémiára, brüsszeli sport esőcsatornára, választási krumplira, a macedón szöktetésre, a baltás gyilkos jólétére, az alkotmányos költségekre, a Lőrike bankjára, a türk tanácsra, az orosz kémbankra, a soha meg nem épülő Paks II-re, kínai vasútra, német ócskavas tankokra, a médiacsatornák felvásárlására, a nemzethy vejkó led lámpáira, Borkai szüzek Széchenyi tervből való személyi szolgáltatásának megfizetésére, adriai kikötő vásárlására, na meg a szuszogó gépek háromszoros áron való megvásárlására, amit a vezér fürkészei oly nehezen tudtak megszerezni, és hosszan lehetne sorolni. A Kármelita Kolostorbeli dolgozószoba ami nem kevéske pénzbe és adófizetői verejtékbe került, mielőbb nyerje vissza a lakójának örömére az eredeti funkcióját.
division
@csak úgy...: Átmentél Eladott Ország szintjére? Ha már idézel, írd oda a szerzőt is:-) Sokan még majd azt hiszik, te írtad...
namihami
A nagyvonalú, szinte már bohém fideszes vezető mintapéldánya.
csak úgy....
@division: aki azt hiszi,hogy én szereztem,az akkor nagyon hülye és megérdemli! látom unatkozol ,de ma inkább ne velem mert különösen rossz a hangulatom és elöfordulhat,hogy a phétschába (ma tanultam) invitállak,te nem kötözködös,okos(kodó),családszeretö vállalkozó! inkább ficeréld meg a mamát,remélem fölépült ,ebböl a rohadék kórból!
division
@csak úgy...: Nocsak, amikor te kötözködsz, akkor minden oké, ha más, akkor bevágjuk a durcit? Talán csak nem elkaptad ez a "rohadék kórt"?
legott
A szaloncukor tavalyi, az üdvözlőlapon meg ez áll: Boldog Névnapot! (ez volt akciós)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.